Neviem, ale skôr nie. Síce na svete sa našlo pár ľudí čo sa tak zoznámilo a po pár rokov sa aj zosobášili, ale v dnešnej dobe je to určite rarita. Ľudia sa dnes pretvarujú ako svine v skutočnosti a čo potom robia na nete??? Asi toľko.
mam jednu kamaratku a ta to zacala tahat s jednym chalanom cez internet aj par krat spolu boli ale ako ju poznam nedavam tomu vela prespektivy len dufam ze toho chalana moc nezmota ako to ona vie
podla mna to nieje laska cez net len je to nejake skurvene puto ,niekedy vies vydrzat niekedy si v piči že ti neodpisuje a niekedy mas uplne v piči ty TAKZE NIE
Nooo já osobne jeden vzťah cez internet vediem a poviem ti má to klady aj zápory. Určite je lepšie mať polovičku pri sebe ale ak v 15 si ešte nemal dievča lebo ta žiadna nechce tak mnohý sskúšaju cez internet ako napríklad ja. Tiež ma žiadna nechce a preto som dal možnosť cez net dôveruje mi na maxime a hovorí mi veci ktoré iným nie. Poviete si ako to môžeš vedieť a to tak že si spolu často voláme a raz mi zavolala s plačom v telefone a viac nemusim komentovat proste viem že ma "miluje" a chceme sa stretnúť len v našom prípade je to trošku komplikovanejšie ale snažíme sa obaja. Ak máš aspon 18 tak cez internet to nie je vylúčitelné ale ak máš vek ako ja tak to moc dobré není ale ja tomu šancu dám dokial to pojde.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
po 5 rokov ma poslala k vode.. neviem teda povedat ci ano ci nie..
ak myslis aj vztah cez net ze toho cloveka nikdy neuvidis tak to je dost blbost..ved na opacnej strane moze byt aj daky 60 rocny plesivy uchylak..