Určite sa vám už stalo, že ste sa s niekým úplne neznámym na nete dali do reči. Určite sa vám stalo, že vám bol ten niekto sympatický alebo ste sa nudili a proste ste sa stretli. Pochváľte sa so svojimi skúsenosťami, ako tieto stretnutia dopadli
fuu no skoro som sa stretla ale nie nestretli sme sa.. ale kamoška ma taku skusenost.. ona je taka mierne sprotsejsia hah v dobrom slovazmysle heh ..aaa pisala si s ovela starsimi ako je ona no a ptm sa stretla v nitre s jednym 19 rocnym ..mama ju tam za nim doviezl a... a ptm chcela ta kamoška aby u nej mohol prespat .ale ta mama nedovolila ušš .heh ..ja viem ..toto asi nedava vela zmyslu ale keby ste poznali tu kamošu a aj jej mamu tak pochopite he
stretavam sa tak bezne s ludmi a mam s tym dobru skusenost.. samozrejme ze sa nestretnem hned, ale mam takto dost vela kamosov ktorych som privatne spoznala cez net.. mozno 20 net stretiek, aj viac mam za sebou (heh vlastne aj byvalych som spoznala cez net) a zatial len jedno stretko nedopadlo podla predstav
No, stretla, ale tak ono to nikdy neboli plánované stretnutia, na to nie som. Proste sme sa nejak spoznali v škole alebo na koncerte, náhodou, podľa fotiek. A ja má vždy (fakt vždy) pocit, že tie stretnutia sú maximálne trápne, ale tak jedny sa vyvinuli v (zatiaľ) sedem mesiacov trvajúci vzťah
s ľuďmi z netu sa zväčša nestretávam, pre mňa je internet len zabitie času, nespájam ho s realitou a už vôbec mu nepripisujem taký význam, aby som potrebovala internetové známosti premietať do reality. Párkrát som už ale urobila výnimku a týmto spôsobom som si našla 2 veľmi veľmi dobré kamošky, s ktorými sa kamarátime už roky Čo sa týka chalanov, takéto stretká som už definitívne zavrhla, vždy (resp. taktiež 2krát to skončilo katastrofálne,oni to hneď vnímali ako rande, ja som to brala len ako zabitie nudy
95 % ludi co poznam (kamosi, kamosky, priatelia) vznikli z toho ze som si najprv s nimi pisal cez net a potom sme sa stretli. Po 30-tich stretkach to clovek berie ako samozrejmost.
Stretnutia dopadli rôzne, zo začiatku som moc šťastia nemal, tak to bolo veľmi zlé(trápne, nemali sme si čo povedať, atď...), to robil ale ten vek. Teraz sa už moc nestretávam, ale keď sa s niekým stretnem, tak to dopadne dobre, pri najhoršom aspoň dobre pokecáme... Stalo sa mi už ale, že som takto spoznal zopár dobrých kamarátov, lásku, ...
No a ako to dopadlo? Pár krát bolo trápne ticho, pár krát som ľutoval, že s kým som sa to stretol... no zopárkrát bola aj pusa, dobré kamarátstvo, raz aj sex...
S ľuďmi z internetu som sa stretla nie raz. (a väčšinou skupinovo)
S mnohými som stále v kontakte (minimálne cez ten internet), niektorých stretávam pomerne často aj reálne, dokonca si trúfam tvrdiť, že týmto spôsobom mám prsty v dvoch perfektne fungujúcich vzťahoch
Plánujem momentálne hlavne dve stretnutia. Jedno v Košicách, či nékde v tom západákove a jedno vo Veľkých Levároch, chňu
Nikdy nezabudnem na to, ako som sa spoznala so Skippikom. Asi po dvoch mesiacoch vysvitlo, že je to môj sused, ktorý býva o bránu nižšie. Skoro ma piclo
nestretli.. s desiatkami ľudí som sa dohodol na stretnutí.. a len nedávno som pochopil, že to bolo cez pokec, keď už ani kamarát neprišiel... odvtedy nedôverujem nikomu,kto chodí na pokec..
Niekolko krat. Stale to dopadlo celkom v pohode, niekedy viac, niekedy menej Myslim si, ze jedine co sa moze stat zle, je ak si ludia cez net dokazu dobre pokecat, ale osobne z nich velmi nic nevypadne. Ale ak sa dokazu rozkecat je to uplne v pohode.
Ja si už píšem asi 3 roky s jednou holkou zo Zlína, s ktorou som sa "spoznala" cez blog. Videla som sa s ňou 2 krát v živote a dovolím si povedať, že sa radí k jedným z mojich najlepších kamarátok....v auguste k nim idem na víkend
ľudia na nete napíšu aj to, čo by inak nepovedali, alebo by to nepovedali človeku, ktorého už poznajú osobne.. a preto sú si ľudia na nete viac otvorení a potom i veľmi blízki a prichádza samozrejme túžba stretnúť sa a byť s tým človekom ktorý o vás vie tak veľa, o ktorom viete tak veľa..
no a častokrát sa zo vzťahu na nete vykľuje i viac.. viac ako len kamarátstvo, viac ako len dobré kamarátstvo.. ako povedala @mirkova - súhlasím..
Mam na plane viareco stretnuti z netu ale zatial nejak nebol cas. A kto hovori ze si clovek musi na nete hladat nutne len partnera, je to aj dobry sposob ako najst ludi s podobnymi zaujmami a rozsirit tak okruh priatelov o novych ludi.
s pár ľuďmi som sa mala stretnúť no nakoniec z toho nič nebolo, lebo do toho vždy niečo prišlo ..ale stretla som sa s niektorými len tak náhodou ale to sme si moc nepokecali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
a stále to dopadlo veľmi dobre
a chystám sa takéto stretnutia s niektorými Birdzákmi uskutočniť
............
dovolim si vlozit sukromnu offtopic message: @lelia , v septembri sa vidime.
niesom typ chalana, ktory by si zoznamoval cez net.
je to cudne?
aj ked mám stále nejaké ponuky
Neviem si to predstaviť proste na takéto veci nie som
Ale stretnutie nie je nevyhnutné
No a ako to dopadlo? Pár krát bolo trápne ticho, pár krát som ľutoval, že s kým som sa to stretol... no zopárkrát bola aj pusa, dobré kamarátstvo, raz aj sex...
a z takého internetového vzťahu sa môže vykľuť aj láska, verte mi
S mnohými som stále v kontakte (minimálne cez ten internet), niektorých stretávam pomerne často aj reálne, dokonca si trúfam tvrdiť, že týmto spôsobom mám prsty v dvoch perfektne fungujúcich vzťahoch
A vyslovene negatívny zážitok asi ani nemám...
s dvomi z Birdzu...
so všetkými to dopadlo myslím nad očakávania.
Plánujem momentálne hlavne dve stretnutia. Jedno v Košicách, či nékde v tom západákove a jedno vo Veľkých Levároch, chňu
Nikdy nezabudnem na to, ako som sa spoznala so Skippikom. Asi po dvoch mesiacoch vysvitlo, že je to môj sused, ktorý býva o bránu nižšie. Skoro ma piclo
plánujem sa stretnúť s @bonita a taktiež s @lelia...s ňou si užijem koncert
1x Birdz stretko
1x ohľadom školy
Ale ja nie som vhodný typ na toto, bo som vždy celý čas strašne nervózna (A)
a dokopy to bolo asi tak 10 ľudí (dobre no, tak nie, viac.. ale nemienim to počítať) , ktorých som najprv poznala na nete a tak sme sa stretli..
áno aj s @agatha13
no a častokrát sa zo vzťahu na nete vykľuje i viac.. viac ako len kamarátstvo, viac ako len dobré kamarátstvo.. ako povedala @mirkova - súhlasím..
Originálne.. je slabé slovo
Tiež sa vidíme prvýkrát
A je to geniálneeeeeeeeeee
NEMOHOL!
Toto je najlepšie internetové stretnutie na svete..
@feex muc muc tesiiiim ani nevies ako!!
@agatha13 cicaa moja bude nam krasnoooo