Kdo pozná tento portál ? Respektíve zábavnejšiu formu chatovania je to premna zaujímae myslím si že je to celkom aj sranda no uvidím čo poiem po 3 mesiacoch XD
Poznáte to niekdo ak nie tak to yvskúšajte a prídte si pokecať kupte si byt galeriu
@v3nty problem je ze hentu stranku (tusim sa volala citylenraj.sk alebo tak dako - aha to je to iste, otvori to to iste), som videl ked som pracoval v jednej firme, lebo kolegina tam behala a hrala sa tam s druhym kolegom ako chodia po prazdnom meste (ju ani nenapadlo ze to je chat a ze tam ma daco pisat), po 10 minutach behania po mestecku to zavrela a uz nikdy tam nesla...
cize ta stranka existuje viac nez rok... nemam pocit ze by tam dakto vobec kecal
Ja tu stránku poznám odkedy ju sprístupnili (Marec 2008 tuším). Bol som na nej možno trikrát. A celkovo ma nenadchla, nič, opakujúce sa stále to isté. Prišlo mi to ako reklamný banner vo veľkom štýle, na každej blbosti reklama a žiadna pointa. Takže nikto ma tam nedostane
ja by som chcela reagovať, na danú stránku, ja tam chodím tiež od vtedy ako to vzniklo a musím povedať, že je to najlepší chat aký som kedy vyela, hlavne kvôli tomu, že konečne nevidím len blbý papier na ploche ale vidím aj mesto , ulice, interiéri a dokonca tam teraz sneží a stále tam niečo doplnajú. a ja si myslím že tý čo nevidia zmysel tohoto mesta, bud nemajú vrodenú inteligenciu alebo nevedia čítať, alebo nevedia použiť myš. je to tam úplne jednoduché. a dokonca vyhadzujú aj tých čo sa nevedia slušne správať, čo na blbom pogrci nerobia. a čo sa týka tej reklamy v meste, a keby nebola tam reklama tak to by platil tú stránku, ked ty nechceš dať ani korunu jay. vidno že podnikanie ti nič nehovorí, a chceš povedať, ked ideš po meste, tam nie sú reklamy. pekné vianoce a ešte krajší vstup do nového roka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
cize ta stranka existuje viac nez rok... nemam pocit ze by tam dakto vobec kecal