Neviem či je to pravda ale ludia proti interupciám budú mať další argument prečo ich zakázať. Aj keby to bola pravda mal by mať človek teda žena právo toto rozhodnutie urobiť.
a dúfam že tu nevznikne nakoniec zase hádka o tom či je interupcia vražda alebo nie
tiez uz som o tom pocul a verim tomu... ono podla mna je zena s tym dietatom velmi uzko spojena, aj ked ho este nevidela, a aj ked si to tak naozaj neuvedomuje... moj nazor, myslim, ze to je pravda, cital som viacere svedectva zien po potrate...
nechce sa mi to čítať, ale normálny racionálne zmýšlajúci jedinec, nie slaboduchý blbeček, by nemal problém z vykonaním interrupcie aj v 120tom mesiaci
nečítala som celý článok, ale je pravdepodobné, že žena po interrupcii zažíva ťažké citové stavy. Súvisí to hlavne so zmenami hormonálnej hladiny. Aj ženy po pôrode majú podobné stavy, preto niektoré opustia svoje dieťa ešte v pôrodnici. Zmeny hormonálnej hladiny sú dokonca u niektorých žien príčinou nevysvetliteľných záchvatov depresií, hoci nie sú ani neboli tehotné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
a dúfam že tu nevznikne nakoniec zase hádka o tom či je interupcia vražda alebo nie