na akademickej som bola len raz na návštevu, je tam pekne, veľká skriňa na kľúč na chodbe, stôl a posteľ vo veľmi peknom stave, takisto skrinky, avšak je to tam ako vo väzení
@simka1311 68€ akademicka a nechce sa mi hladat kolko lozkova, ale asi 2, bol som tam raz na navsteve, pekne sice, ale nuda, za tie peniaze, neviem co preboha tam tolko stoji, asi platia kokain tej golile dole co pyta karticky...
@simka1311 hej pod SPU patria Mladost, Bernolak + Nova Doba, Akademicka, Polnohospodar, a o inom neviem, o UKF viem iba to ze intrak pod Zoborom, potom na ul. Bozeny Slancikovej a cabajska 10.
urcite je lacnejsie byvat na intraku, a urcite to je vhodne absolvovat taky zivot.
ale privat prinasa vela vyhod
@karchie ja vidim vyhodu intraku len v cene ...sice je dobre aj to ze tam nemozu robit bordel, vodit navstevy neskoro do noci....privat si zas mozes najst v lokalite aka ti vyhovuje a mas tam aj trosku viac sukromia tak to je fajn
@simka1311 no vyhody intraku su aj v socialnom zivote teda tie prilezitosti, ked nechces nemusis.. bordel sa robi vzdy a sak pockaj ked si budes chcet frajira prepasovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
inak VŠ intrák a tak ich tam kontrolujú? :/
najlepsie bolo na mladosti urcite.. top
ževraj na študentskom intráku Zobor platia 35€...to je dobrý rozdiel oproti privátu...
urcite je lacnejsie byvat na intraku, a urcite to je vhodne absolvovat taky zivot.
ale privat prinasa vela vyhod