prosim vam pozna niekto intrak SOU potravinarske?idem totiz na filozoficku fakultu a bol mi prideleny tento intrak..mozte mi dat niekto info ako to tam vyzera?to je stredoskolsky intrak??dakujem velmi pekne za info..majte sa papa
heh no ja som az teraz zistil ze potravinarska ma intrak...ja ze ho maju len gymple a sindolka...na UKF su ale kokoti co ti nedali ich normalny intrak...SPU ich ma 4
@0 pokial viem ten intrak je asi 2-3 kilometre od skoly a ak je to ten co myslim, tak vyzera otrasne (minimalne z vonku, ale predpokladam ze aj z vnutra). A nie je to stredoskolsky ale normalne vysokoskolsky, resp byvaju tam aj taki stari alkoholoci (neviem ci boli na navsteve alebo tam fakt byvaju.)
tak s tym ti mozem celkom dobre poradit bo som tam bol ubytovany CELYCH 24 hodin poviem ti to asi takto ked si bola niekedy v podchode tak je to to iste akurat je ten podchod prehradeny stenami a su to izby, podla mna je to tam otrasne a mne osobne to maximalne nevyhovovalo stredoskolsky rezim dochadzania na intrak a pod. jedine plus je to ze to stoji 800Sk ak mas v plane studovat cez tyzden a nechodit po nociach mestom alebo na nejake akcie tak ti to bude stacit; ale aby som nebol moc negativny ziadne strachy privat si mozes najst aj behom roka a odtial sa mozes odhlasit nemusis tam byvat celych 10 mesiacov aj ja si zhanam nejaky byt s kamosmi z fakulty je to lepsie
cely mesiac stoji 1250 a radim ti ani sa tam neist pozriet.. ak uvidis niektore strasie fora z nitry, budes vediet preco. iba ak by si bola extremny sialenec a alkoholik, ktory vydrzi cely rok v intraku, ktory vyzera ako sopa. zije to tam kazdy vecer cele dni!
aje pravda ze je 2 3 povedala by som aj viac km od centra
@8 tak nech vie do coho ide obcas prechadzam okolo a ked vidim tie vyhulene prepite xichty, viem ze by som na taky intrak urcite nesiel. To ze je to tam sama sedlac co po kazdom vyhukuje ani netreba spominat
fuha..tak to ste ma fakt nepotesili..ale aj tak velmi pekne dakujem za info..budem sa snazit cim skor vybavit nejaky privat ked sa tam s niekym zoznamim lebo to tam asi fakt nevydrzim..tak sama tam nebudem tak hadam niekoho splasim kto pojde odtial prec.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
aje pravda ze je 2 3 povedala by som aj viac km od centra