mladost, stoji to 160€ za dva mesiace vratane energii, odporucam bloky C a D, A a B (na Acku som bol) su v dost dezolatnom stave. aj ked zvyknut sa da na vsetko a ja som sa tam casom citil lepsie, nez doma.
ja som na atriákoch platím tuším nejako okolo 50 na mesiac, trojka izba, prvé dni som mala slzy v očiach ale potom som si zvykla a už som aj spokojná....a my sme tam taký nejaký zbierkový blok asi, lebo sú tam ľudia aj z práva aj z všmu aj z prírodovedeckej...proste asi takí, čo sa nezmestili inde
@lucina223 ja nic konkretneho neviem ja som bol na feike no mal som nejedneho spoluziaka, co po roku na fiitke skocil prave na FEIke
a pocul som o FIITke skarede zlovestne chyry napr ze pri programovani vyzaduju po tyzdni tolko, co na FEIke po semestri, co je sice, myslim si, prehnane tvrdenie, ale velmi daleko od pravdy to asi nie je
@bluepanter ano, je to pravda, no netvrdil by som, ze FEI je lahka, kedze kazdorocne z nej leti tolko ludi a to s tymi 9 rokmi bohuzial nie je len vtip. ci uz na FEI alebo FIIT
@23 podla mna hlavny faktor je aj tak (ne)kokotnost jedinca, lahke skoly to nie su ale clovek co tam ide hadam dopredu vie o co sa tam zhruba jedna a ci ma sancu to zvladat
Aj ja idem na FIIT, dokonca som vedel aké to tam je vopred a just som si dal prihlášku . Nejak si verím že to zvládnem, matika však bude strašiak .
Len škoda že nemajú kapacity na intrákoch, trochu ma zamrazilo, keď na zápise povedal, že pod 80 bodov si ani žiadosť nedávajte... mám 78, tak nech si srandu nerobí .
Sú to tie body, za ktoré ťa aj prijali na školu. Je to v AIS - Výsledky prijímacích skúšok. No a pokiaľ bývaš bližšie než 50km, aspoň myslím že to je 50km, tak sa ti nejaké body strhnú, ale to neviem podľa čoho sa ráta .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
@mm47 no konkuruje tomu trochu Žilina,teda čo sa techniky týka a horšie to už byť nemôže,či?
a pocul som o FIITke skarede zlovestne chyry napr ze pri programovani vyzaduju po tyzdni tolko, co na FEIke po semestri, co je sice, myslim si, prehnane tvrdenie, ale velmi daleko od pravdy to asi nie je
a veľa šťastia na FIIT
"5-ročné štúdium na FIIT - najkrajších 9 rokov môjho života" ako sa vraví
a pár ľudí potom aj u nás na matfyze na aplikovanej informe skončí
@lucina223 "vraj sa tam vyhadzuje dosť,ale že aj FIITka" to mi pride dost vtipne
Len škoda že nemajú kapacity na intrákoch, trochu ma zamrazilo, keď na zápise povedal, že pod 80 bodov si ani žiadosť nedávajte... mám 78, tak nech si srandu nerobí .
Mimochodom, ide tu ešte niekto na PKSS?