Idem na farmaciu do KE, nasla som, ze UVLF ma internat na Podhradovej, ale inak neviem nic. Ziadny obrazok alebo popis. Neviete ako to tam vyzera? Alebo vseobecne intraky v KE.
@weeninka na Jedlíkovej je podľa mňa super ... hoc tam nebývam som tam s frajerom každý deň a občas tam aj prespávam, no videla a počula som aj o horších vš intrákoch proste zasa netreba očakávať, aký taký luxus ... ako sa starajú študenti .. tak majú
@freestyler01 Jedlíkova je áno blízko Luníka IX, je to vlastne na Luníku VIII. A ľudia z Luníku IX sa tam často premávajú Ale zasa, máš to blízko do ku Optime
Ja som napr bývala na Kosmalte (Kysucká 16) a tam to bolo celkom ok, na prízemí bol bar (Malbo Caffé) bolo tam aj wifi.. no až na to, že 4 izby boli napojené na jedne poistky a keď jedna izba vypadla tak vypadla tým pádom aj polka chodby
a Kosmalt je zasa pri Galérke, takže je to v pohode Na Popradskej a Medickej som v živote nebola na intráku, tak neviem a že sú intráky na Podhradovej to ani neviem kde je
@aliceee vseobecne intraky v KE su tak na tom ako na celom Slovensku,mozno niektore trochu lepsie insie horsie,zavisi podla konkretneho intraku ale podhradova moze byt fajn,je to kludne sidlisko a poznam tam jedno fasa miesto na pitie !
@yaotzzin hej sestra tam bývala 5 rokov a dalo sa .... jasné že sú aj lepšie ale zas poznám aj omnoho horšie .. osobne mám skúsenosť jedine s medickou a tam je to .. no fajn
@yaotzzin prisiel ti uz list zo skoly? Ked ano, tak nevies ako (a kde ) mam zdokladovat vzdialenost do KE? A tiez ci sa da nejako ovplyvnit s kym budem byvat? Ale ty si z KE, teba take najskor netrapi.
ja si tiez myslim,ze jedlikova je celkom fajn,samozrejme ak byvas na vyssom poschodi a nenechavas si okno otvorene dokoran,lebo vdaka susedom z vedlajsieho sidliska prides o vela veci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
@aliceee tak to je jednoduche google maps a taj mas ulice vsetko
Ja som napr bývala na Kosmalte (Kysucká 16) a tam to bolo celkom ok, na prízemí bol bar (Malbo Caffé) bolo tam aj wifi.. no až na to, že 4 izby boli napojené na jedne poistky a keď jedna izba vypadla tak vypadla tým pádom aj polka chodby
@poohal Ty si bola tiez na prijimackach, ze? Ides tam?