na pár z nich som bol, nebýval, a dievča... žiadna výhra ale podstatné je, že máš kde byť aspoň. Jediné v dobrom stave sú asi dievčenské internáty Ekonomickej U. Ale zvykneš si. A ešte sú docela dobré Manželáky vo VŠ meste ĽŠ
@bella2828 čítal som nejaký kus cez milion fór čisto len na birdzi na tému bratislavské intráky, Eubské intríky, UKčske intráky. Tuto hore je také okienko a vedľa neho lupa. Ja viem, že ty si na toľko inteligentná, aby si našla nejaké kľúčové slovo(á) a našla si to. Nesklam ma, nech viem že do teba vkladám potenciál na základe nejakých faktov šup šup
@gratz ano aj tie som nasla len su to stare info a vela sa vraj z toho pomenilo a nikto konkretne nepisal o intraku na starohajskej (pisal no nic co by som ja potrebovala nenapisal)
@bella2828 Tak teda info v skratke - dostaneš intrák, budeš si musieť zvyknúť alebo nájsť pekelne dobrú brigádu, aby si utiahla privát. Poprípade skúsiš s niekym pomeniť izby, ak budeš na izbe s nejakú babu ktorá chcela byť na intráku s jej kamošku, ale dali ju inde. Pravdepodobnosť je vážne veľmi malá. Ale keď sa po prvom semestri aklimatizuješ už ti to nebude robiť problém, uvidíš. Niektoré časti intrákov bývajú prerobené a niektoré nie. Tak sa modli nech dostaneš tú prerobenú . Ohľadom stravovania... na ISIC kartu existujú aj rôzne jedálne, kde dostaneš zľavu na jedlá. A najväčší oriešok je spolubývajúci. Veľmi často sa stáva, že si absolútne nebudete rozumieť a potom môžu nastať problémy :/. Neviem čo ešte také by som ti k tomu napísal. Je pre teba lepšie ak dostaneš tichý internát. Najskôr sa ti síce môže zdať, že by si rada dostala intrák, kde to žije, ale keď sa budeš musieť učiť a bude práve prebiehať chodbovica, tak pochopíš prečo sa na internátoch pácha toľko samovrážd skokom z balkóna. To je asi tak všetko Good Luck
@kvetinka22 dakujem ti za informácie a prosím ta je aj reálna sanca, ze ked poziadam o 1-lozkovu izbu, tak ju aj dostanem?? (neviem ako to je s ubytovanim na intraku a ake je vybavenie? da sa to tam?? a co kupelna???
@anniedecadence Ja som ziadala ...a intrak pre istotu ani vobec nedostanem No a kupelna same mikrobiky a vela podivnych kultur ale zvyknut sa da na vsetko no aj na nosenie vlastnej hlavice do sprch.
@bella2828 poviem ti to na rovinu. prvák nedostane iný intrák ako vlčie hrdlo, hopa (prokopa velkeho 41), dopa (hrobonova 4). záleží od fakulty a odboru. ostatné intráky musíš byť medzi prvými 3 max v poradovníku (tzn. s najvyssim poctom bodov), žeby si dostala iný intrák. alebo musis byt sirota, polosirota a taketo veci, zeby si bola zvyhodnena pred ostatnymi studentmi... co ja poznam z rocnika, tak asi dvaja len alebo traja zo vsetkych prvakov FHI dostali iny intrak ako z troch vyssie vymenovanych, z toho jedna osoba to mala vybavene po znamosti
@bella2828 čo sa tyka pisomnej ziadosti, tak to ked vyplnis ten elektronicky formular, taky co je na nete pre studentov 1. rocnikov tak ti pride na email uz vlastne vytvorena ziadost v pdf, ktoru len vytlacis a zasles postou.
Ak ides na FHI tak velmi velka sanca je dostat DOPU, vsetky prvacky tam skoro boli + na HOPE. Ale DOPA je fajn len mi uz lezie na nervy, ze su tu same baby. Ale nabytok v pohode novy. Ak by si chcela tak mozem poslat potom foto prvaci nedostavaju asi ine intraky... A na 1. Pohlad to vyzera ako psychiatricka liecebna, ale zvyknes si
@bella2828 ešte si vyberaj budeš vôbec rada, že vôbec nejaký intrák dostaneš, a pokiaľ viem, ako budúca prváčka nemáš moc právo si vyberať, iba podáš žiadosť, a oni ti pridelia, kde bude voľné...a ver tomu, že EUBA sa s intrákmi teda pretrhnúť nejde, takže ako vravím, budeš rada, keď VOBEC nejaký dostaneš...btw, jednolôžkové izby sú väčšinou pre doktorantov...
ale každopádne súhlasím s @lluucckkaa....DOPA je asi to najlepšie čo môžeš dostať...ale to oceníš až cez skúškové alebo zápočtové obdobie....budeš milovať to ticho tam!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
proste máš kde zložiť hlavu a to je hlavné.
opäť stačilo max. 10 sekúnd na google. V prijímačkách na VŠ by mali byť zahrnuté zručnosti vo vyhľadávaní informácií, lebo toto je vážne katastrofa
Tak sa teda možno ešte vidíme