Ahojte, zaujímalo by ma ako si nájsť introvertnú partnerku, pretože sám som intvrovert a len málo kedy idem niekam. A aj keď idem niekam tak moje socializačné skilly s cudzími ľudmi sú hodne biedne. Tak by ma zaujímalo či tu na birdzi sú nejaký introverti
skús na to ísť takým zamyslením sa, kde tráviš čas ty ako introvert, či už online alebo offline. na podobných miestach hľadaj introvertky
inak je otázne, či na to klásť až taký dôraz. v biznise napríklad sú najlepšie dvojice kombinácia introvert/extovert a neprekvapilo ma, keby aj vo vzťahoch
Ja ako introvert si myslím, že dvaja introverti sa málokedy spoznajú..... Väčšinou jeden z ních musí byť aspoň trochu extrovert a odvážnejší.... lebo keď sa spoznajú dvaja introverti jeden druhému sa bude bať povedať, že sa mu páči alebo sa bude báť jeden druhého pobozkať a nikto neurobí prvý krok.... Preto si myslím, že pre chalana introverta je skôr lepšia odvážnejšia extrovertka... a baby introvertky väčšinou zbalí nejaký extrovert chalan...
ja som tiež introvert - kým sa ku mne niekto neozve, dokážem v spoločnosti neznámych ľudí ticho presedieť aj celý deň
a partnera som si na našla omylom nejako sa mi prihovoril a otravoval ma v mojich super-introvertných chvíľkach.. a odvtedy otravujem ja jeho a občas má chuť mi zalepiť pusu lepiacou páskou
čiže sa prikláňam k názoru, že vzťah introvert+extrovert je lepší, ako introvert+introvert... (niekto musí tú konverzáciu predsa začať, a keď sú obaja introverti, často sa k tomu nedokopú )
Neviem si predstaviť, že by som ja, ťažký introvert (no dobre, nie až tak ťažký, ale tak "stredne"), si viem len ťažko predstaviť vzťah s niekým ako ja som.. s málokým sa dá tak dobre porozprávať ako s introvertom, ale vo vzťahu je hlavne tá smelosť naozaj žiadúca, lebo ja sa zvyčajne k ničomu sama "nedokopem"
ako si chce introvert nájsť partnera/ku, keď trávi čas stále doma a vyhýba sa komunikácii?! asi ťažko, musíš sa viac otvoriť, inak sa to nedá. Alebo keď už tak cez zoznamku online.
ja som napr taky typ introverta ze ked som v spolocnosti novych ludi tak hladam rovnako introvertne vyzerajuceho a prekonam to, lebo sa mi ulavi, uvolni sa uzkost ked uz dakoho mam na pokec a sme rovnaki introverti, lebo viem ze sa z toho nestane megazur ale len taky volny pokec bez zavazkov ze by ma pozval hned k nemu alebo zeby cakal niekedy nieco viac nez pokec...takze asi tak sa zoznamis keby som to ja oslovim ta
priateľka bola extrovert (velká chyba myslieť si že by to fungovalo stále) ... už len introverta ...
rada je v tom robiť čo najviac nových vecí kde je výskyt nových ludí zrejmí
ako clovek bez skusenosti len podla mojho nazoru by bol asi pre introverta lepsi partner ktori hlavne ti porozumie, a nebude ta tlacit do niecoho co nechces ale aj naopak taky clovek ti skor pomoze ako dakto s podobnym problemom,
to je len moj nazor, tiez som som introvert a sam naozaj nedokazem nic, casto mi pomohly prave kamarati ktory su spontany. aj ked im dost casto odmietam dake pozvania a dost mi to potom vadi
vela stastia v hladani
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
inak je otázne, či na to klásť až taký dôraz. v biznise napríklad sú najlepšie dvojice kombinácia introvert/extovert a neprekvapilo ma, keby aj vo vzťahoch
a partnera som si na našla omylom nejako sa mi prihovoril a otravoval ma v mojich super-introvertných chvíľkach.. a odvtedy otravujem ja jeho a občas má chuť mi zalepiť pusu lepiacou páskou
čiže sa prikláňam k názoru, že vzťah introvert+extrovert je lepší, ako introvert+introvert... (niekto musí tú konverzáciu predsa začať, a keď sú obaja introverti, často sa k tomu nedokopú )
to je ako keby si povedal že : nepracuj, peniaze ti padnú z neba samé...
-.-
Tak to sme na tom podobne.
ale nemam partnerov, takze asi nijak plnohodnotne neviem prispiet do diskusie
rada je v tom robiť čo najviac nových vecí kde je výskyt nových ludí zrejmí
to je len moj nazor, tiez som som introvert a sam naozaj nedokazem nic, casto mi pomohly prave kamarati ktory su spontany. aj ked im dost casto odmietam dake pozvania a dost mi to potom vadi
vela stastia v hladani