zdravím mládež ...potreboval by som poradiť,má niekto skúsenosti s firmou dantem?? robia inventúry a chcel som ísť k nim robiť,ale jeden kamoš ma od toho odhovára,robil tam niekto??
no 3,3 medzi brigadami až taka bieda neni,akurat kamarat mi vravel o tom že ho niekedy poslali domov aj po 3 hodinach,že tam robil proste malo a to sa mi tam neoplati takto ísť,to si chcem v podstate overiť
robil som tam, asi 10 krat som bol na inventure, niekedy 5 hodin, niekedy aj 12
neviem co by tam mohlo byt zle, normalne prides a robis inventuru, ked nechces, nemusis ist
dantem je vraj super. vela znamych bolo u nich.
ja chodim vkuse na taketo picoviny cez agentury, dnes som pre priklad 10 hodin vkladala zavarane uhorky do utopencov xDD a tak a aj na par inventurach som bola ale nie cez dantem a podla mna inventury su z tychto veci najlepsie.. lebo sa hybes, najhorsie je stat niekde a robit monotonne jednu vec v jednej polohe.
a dantem dobre plati, ja sa snazim vycekovat ich nabor uz dlho len v brne je to vzdy hned obsadene. chod do toho
ja robim, podla mna je to super brigada, dobre platia, ides, ked ty chces... a ono, po case vies odhadnut, kolko asi ta inventura bude trvat... Baťa sa robí krátko - to je tak na 5 hodín, ale tie velke tesca sa robia aj 12, ked ides na dennu, robis sklad, ked je nocna, robi sa predajna...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
a potom, asi aj platove tu je asi biedne... :ehm:
Ale týmto som sa chcel len pochváliť, nikdy som tam nerobil
neviem co by tam mohlo byt zle, normalne prides a robis inventuru, ked nechces, nemusis ist
ja chodim vkuse na taketo picoviny cez agentury, dnes som pre priklad 10 hodin vkladala zavarane uhorky do utopencov xDD a tak a aj na par inventurach som bola ale nie cez dantem a podla mna inventury su z tychto veci najlepsie.. lebo sa hybes, najhorsie je stat niekde a robit monotonne jednu vec v jednej polohe.
a dantem dobre plati, ja sa snazim vycekovat ich nabor uz dlho len v brne je to vzdy hned obsadene. chod do toho