včera som na túto témi diskutoval akurat s kamaratkou lebo chce nový mobil a nevie aký ...tak som jej vysvetloval že nejde o to aký systém si zvolí ale ide o to aký systém k nej bude pasovať viac ...
pretože všetky systémy majú niečo do seba no každému vyhovuje niečo iné ...
povedal osm jej že ak odhliadne od ceny tak sa jej bude vyberať lepšie ...
ja preferujem android, pretože je otvorený a plne prisposobitelný (potrpím si na detaily a dizajn a výkon) čiže pri tejto volbe je dôležitý výkon HW (kedže android nie je až tak vyladený ako ios) ... čiže pri výbere androidu som dbal na to aby mobil vyzeral pekne a mal vysoké parametre ... a som s ním naozaj spokojný
pri ios je dôležitá cena ... a vaša požiadavka na velkosť displeja a dizajn zariadenia (pretože ked si človek vyberá ios tak si vyberá system ktorý meniť nemože)
a windows je vec v kusu a pomeru HW podla mňa
ios má šialené ceny kde výška ceny je úmerná značke a softe, HW nie je až taký výkonný
android sa cenovo dá pokial sa nejedná o príliš značkového výrobcu
a windows neviem aké má ceny ale myslím že priemerné
@trdelniiiq určite si si istý? lebo mám dvoch kamošov čo maju urobený JB a ani z daleka si nemôžu prispôsobiť soft tak ako ja
viem že teraz ios pridal do možností meniť si klavesnicu ( čo je na ich pomery dosť husté ) ... ale čo sa týka JB tak neviem o nejakých prevratných zmenách
@melancholik ved jb dokazal uplne prekopat cele ui a pootvarat milion sw zamknutych veci uz pred 5 rokmi. teraz predpokladam, s jb ajfonom mozes odpocuvat cia a odletiet na nom na jupiter.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Každý z týchto mobilných OS má svoje plusy a mínusy
Chceš tu vyvolať flame?
pretože všetky systémy majú niečo do seba no každému vyhovuje niečo iné ...
povedal osm jej že ak odhliadne od ceny tak sa jej bude vyberať lepšie ...
ja preferujem android, pretože je otvorený a plne prisposobitelný (potrpím si na detaily a dizajn a výkon) čiže pri tejto volbe je dôležitý výkon HW (kedže android nie je až tak vyladený ako ios) ... čiže pri výbere androidu som dbal na to aby mobil vyzeral pekne a mal vysoké parametre ... a som s ním naozaj spokojný
pri ios je dôležitá cena ... a vaša požiadavka na velkosť displeja a dizajn zariadenia (pretože ked si človek vyberá ios tak si vyberá system ktorý meniť nemože)
a windows je vec v kusu a pomeru HW podla mňa
ios má šialené ceny kde výška ceny je úmerná značke a softe, HW nie je až taký výkonný
android sa cenovo dá pokial sa nejedná o príliš značkového výrobcu
a windows neviem aké má ceny ale myslím že priemerné
viem že teraz ios pridal do možností meniť si klavesnicu ( čo je na ich pomery dosť husté ) ... ale čo sa týka JB tak neviem o nejakých prevratných zmenách