@kosmiklove ani jeden z počítačov alebo notebookov v mojom dome nemá pracovnú skupinu a nie všetky majú povolené zdieľanie, napriek tomu ich tam všetky vypíše
@tysikar skus WnetWatcher .. hodi ti to nepriatelovu ip a ak ma pocitac aj nejako pomenovany tak aj to ... napr moj sa vola podla mna ... tak ked napr sused sa vola peter a uvidis tam peter - pc tak uz vies kto je ta zradcovska svina
@rothschild to uvidi aj v routeri...to meno zariadenia mozno troska napovie ale ip mu je na hovno...tu ktoru tam uvidi je lokalna ip ktoru mu pridelil router...a vonkajsiu tam neuvidi...a aj keby ta by bola rovnaka ako ta jeho kedze je napojeny na jeho net..max mu moze dat ban na jeho mac adresu...potom sa tam uz s tym danym pc nepripoji (ale samozrejme vsetko sa da obist)
@kosmiklove no hej s ip mas pravdu ze tam vlastne uvidi svoju, som si to neuvedomil .. fakt neviem co vymysla .. normalne nadrbat jak ty pises wpa2 sifrovanie .. ked prejde nepriatel aj cez to tak mu neostava ine ako odstahovat sa .... ale ... boh vie naco mu treba vlastne tu ip .. aha, nenapisal nic kamos
@etelnair jj sak, ale to mu je na kkt. asi predostriem ciscu navrh topologie, alebo addon do iOS, kt podla routovania bude vediet nielen strom topologie a admin distance/bandwidth ale aj realnu vzdialenost xD mrte pingnes niekoho, ti to do routu hodi tabulku, ze 4m. porad suseda ides zmlatit hned xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov