Dá sa zistiť IP adresa počítača, ak mi niekto poslal mail, na pokeci RP, alebo na FB správu? Že z akého počítača to bolo poslané? Ale samozrejme, zistiť to len ako súkromná osoba, nie nejaká firma atď., resp. či sa dá nejako konkrétne prísť na to, kto mi
mas v tom trosku bordel ta IP neni IP pocitaca ale IP poskytovatela internetu...a aj keby si ju nejakym sposobom zistila tak ako prides na to kto pod tou IP prave vtedy vystupoval? NIJAK
@lilta no vyborne...a mas aspon predstavu o tom co toto obnasa? ja ti na to mozem odpovedat aj hned..patri nejakemu poskytovatelovi internetu...co sa tyka IPciek tak tam je vela moznosti...moze mat meniacu IP (pri kazdom pripojeni ma inu), alebo vsetci co maju od toho isteho poskytovatela net maju rovnaku IP...alebo co ak sa pripojil zo skoly alebo z nejakej netovej kaviarne? jednoducho ak nejaku IP zistis tak co potom? ako zistis komu patri?
maximalne ju mozes hodit do trackeru a tam ti vyhodi akeho internetoveho poskytovatela dotycny ma...to je vsetko...ten ti sice moze povedat o koho islo (za predpokladu ze bol pripojeny z domu, alebo z telefonu) ale to len na zaklade sudneho prikazu...a tu na slovensku ak by si ho udala dajmetomu za obtazovanie tak ta akurat vysmeju...
takze nebud najivna a zabudni na to ze prides na kto ti to pisal...aspon nie tymto sposobom...
@kosmiklove to neni pravda že je to IP poskytovateľa internetu. Napríklad ja mám inú IP ako kamoš a 3 ulice ďalej a máme toho istého poskytovateľa. Taktiež to musí byť blbosť už len z toho dôvodu že na roznych online kliačkách (hrách) je zakázané mať viacero účtov a tam to kotrolujú tiež podla IP
@semhamforas tu IP ti ale priraduje poskytovatel..cize teoreticky je to jeho IP...pretoze aj ked ju zadas do trackeru ti vyhodi len adresu poskytovatela nie adresu toho kto ma tu IP prave priradenu
to ze mas inu IP ako kamos to je jasne...vacsina poskytovatelov to tak ma...ale my tu mame jedneho konkretne www.icss.sk a vsetci co maju od nich net tak na nete vystupuju pod rovnakou IP...viem ze je to napicu..v pripade online hier alebo ked chces stahovat z nejakych online ulozisk a nemas premium ucet...ale tak mne to nehovor...ja taky net nastastie nemam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
maximalne ju mozes hodit do trackeru a tam ti vyhodi akeho internetoveho poskytovatela dotycny ma...to je vsetko...ten ti sice moze povedat o koho islo (za predpokladu ze bol pripojeny z domu, alebo z telefonu) ale to len na zaklade sudneho prikazu...a tu na slovensku ak by si ho udala dajmetomu za obtazovanie tak ta akurat vysmeju...
takze nebud najivna a zabudni na to ze prides na kto ti to pisal...aspon nie tymto sposobom...
to ze mas inu IP ako kamos to je jasne...vacsina poskytovatelov to tak ma...ale my tu mame jedneho konkretne www.icss.sk a vsetci co maju od nich net tak na nete vystupuju pod rovnakou IP...viem ze je to napicu..v pripade online hier alebo ked chces stahovat z nejakych online ulozisk a nemas premium ucet...ale tak mne to nehovor...ja taky net nastastie nemam
@kosmiklove
len tak nazorne:
pri kazdom mobilnom pripojeni (aj aplikacia pokecu, aj facebooku) ma hodi na router zakazdym inde a teda mam zakazdym aj inu IP (vid obrazok)
chalanisko @semhamforas asi myslel lokalnu ip 192.168.0.1 a jeho kamos ma 192.168.16.1
Aby sme predisli konfliktom, ake IPcky vypise tebe @semhamforas a tvojmu kamosovi, ked navstivite adresu » www.whatismyip.com/... ???