Niekde v Chicagu .... neviem kde to je ale kto ma zaujem tak pozerajte fotky ( live stream je ževraj applom zakazany ) na » www.engadget.com/2011/03/02/live... .. asi každu sekundu je tam nejaka nova fotka ... Inač ten novy iPa
@semhamforas ty si robíš srandu alebo naozaj veríš tomu videu ? ..... toto video bolo spracované skôr ako bol predstavený ipad 2 ( prave teraz ) a navyše na videu je iMac ... ktorý je 3 krát väčší ako iPad 2
@stodvacinkar ...... NIKDY V ŽIVOTE SI APPLE PRODUKT V RUKE NEMAL TAK NAČO SA OZYVAŠ ?! pisal som hore že koho to nezaujima tak nech tu nepiše lebo jeho nazor ma takisto nezaujima
tí čo nevedia a nechcú oceniť politiku eppla..kupujte si tie svoje nokie xpress a ďalej sa tvárte, že máte najlepšie prístroje...apple ovečky si na to už zvykli
@stodvacinkar ale ja nechapem či to robite naschval alebo ja už neviem ... jasne napišem že koho tieto veci nezaujimaju tak nech tu nepiše a nech je pokoj a basta ... keby to bola, citujem, "nová generácia blbosti, ktorá stála za prd už vtedy" tak by sa prvý iPad nepredaval v takom počte .... predpokladam že nevieš, že za prvých 9 mesiacov predaja sa predalo 15 miliónov kusov iPad-ov
@patofbc áno, robím to naschvál, zbožňujem totiž ľudí čo sa berú príliš vážne..zvlášť keď sa bavíme o netbooku s odtrhnutou klávesnicou..
Nikde nepíšem, že sa apple veci predávajú zle, len že sú to kraviny..pozor, dve odlišné veci..alebo "most important rule of american economy- sell stupid stuff to suckers"
len pripomeniem..iphone úspešne odštartoval to, čo na čo ostatné firmy nemali gule..novú dobu komuninakčných technológií preferujúcou dotykové prvky...presne tá istá situácia nastala s ipadom..to o čom ostatní len snívali a keď to aj skúsili, tak neuspeli, kompletne prekopal apple s rovnakou mašinou, ktorá bola na trhu už pár rokov, akurát tomu dali väčší display..čo to znamená? nie blbosť kupujúcich..ale úspešnosť reklamy osloviť masy..nepchajú prístroje všetkým možným, len aby mohli na príbalový leták napísať 40 riadkov pičovín, ktorým ani polovica populácie nerozumie..dávajú do prístrojov, čo ľudia reálne využívajú..zaručujú rýchlosť, enormnú kapacitu batérie a spoľahlivosť..to je to čo chcem a to je to čo chce väčšina ľudí..nezaújma ma akú verziu hsdpa to má, alebo že to nemá 16mpx foťák..ale nečakám, že by to mohol niekto, kto považuje nokiu za dobrú značku pochopiť...len toľko k tomu
Takže, keď z vás nejaký dostatočný boss prehlási, že niečo je blbosť, predpokladám, že adekvátna reakcia by bola, ak by všetci vlastníci, ktorí to úspešne používajú a s ú s tým spokojní, zahodili
mne sa to páči. Najprv reku fon hej, pad nie. Potom reku pad možno. A teraz - ja to chcem !
najlepší sú ľudia čo v živote nemali jablko v ruke a idú pičovať aké je to na hovno. Alebo to mali v rukách jednu hodinu a už si myslia ako to všetko vedia čo to ponúka a aké to je
ša postrieľajte za to že niekto má rád nokie, keď mu nevadia ich nedostatky, nech si ich má. Ale nech radšej drží hubu na apple , lebo si myslím že sa na nich nič nechytá. A je to môj názor.
@depropex Ono s Applom to je tak, ze nie je vo vsetkych ohladoch lepsi. V niektorych je lepsi a v niektorych horsi - vela ludom chybaju prave tie veci, ktore Applacke vyrobky neobsahuju, tak je jasne, ze im potom pripadaju nepouzitelne
Tiez mi niekedy pripadalo, ze notebook s jednym USB portom je zly vtip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
» www.mojevideo.sk/video/d077/novy...
@11
a pozor s tým caps lockom, ešte ti navre žila a čo potom
Nikde nepíšem, že sa apple veci predávajú zle, len že sú to kraviny..pozor, dve odlišné veci..alebo "most important rule of american economy- sell stupid stuff to suckers"
Dúfam, že sa raz zatrhnete nepoužiteľnou technikou, windowsom a linuxom
Takže, keď z vás nejaký dostatočný boss prehlási, že niečo je blbosť, predpokladám, že adekvátna reakcia by bola, ak by všetci vlastníci, ktorí to úspešne používajú a s ú s tým spokojní, zahodili
mne sa to páči. Najprv reku fon hej, pad nie. Potom reku pad možno. A teraz - ja to chcem !
najlepší sú ľudia čo v živote nemali jablko v ruke a idú pičovať aké je to na hovno. Alebo to mali v rukách jednu hodinu a už si myslia ako to všetko vedia čo to ponúka a aké to je
ša postrieľajte za to že niekto má rád nokie, keď mu nevadia ich nedostatky, nech si ich má. Ale nech radšej drží hubu na apple , lebo si myslím že sa na nich nič nechytá. A je to môj názor.
Jablkám zdar
Tiez mi niekedy pripadalo, ze notebook s jednym USB portom je zly vtip