Ak má niekto iPad, určite vie, ako vyskakujú vhodnejšie slová pri písaní. Viete s tým niekto efektívne narábať? Naučili ste sa to používať? Dá sa táto skvostná funkcia vypnúť? Alebo sa ju musím proste naučiť používať ak chcem s iPadom vychádzať v mieri? T
No...asi som to prehnala s tým tvrdením o Jobsovi...
Skúšala som to hľadať v nastaveniach, ale nič také som nenašla. Preto sa pýtam , či to niekto už urobil, alebo je to len zbožné želanie mnohých userov. Ja sa to skôr naučím používať než nájdem ako sa toho dá zbaviť. Keď teda je niekto taký schopný, že to vie používať, čo som horšia že sa nenaučím používať funkciu typickú pre I I I I iPad . Som našla už stránku, na ktorej popisujú, jak to funguje. a ďakujem.
Skúsim aj pohľadať lepšie, či sa to ozaj nedá vypnúť v nastaveniach.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
autocorrect sa da urcite vypnut, a ak nie, tak grcam
urcite sa to musi dat vypnut aj na ipode to ide vypnut takze musi
@3
Mé jméno je Helen budu rád, že mají dobrou lásku
vztah s vámi, napište mi přes můj soukromý
e mail níže dovolte mi, abych vám poslal své obrázky a také říct,
si více o mně v pořádku, tady je můj e-mail privet
Adresa (helenharuni@yahoo.co.uk )
a čekám na vaši odpověď.
Tvůj ujít Helen
(helenharuni@yahoo.co.uk
Skúšala som to hľadať v nastaveniach, ale nič také som nenašla. Preto sa pýtam , či to niekto už urobil, alebo je to len zbožné želanie mnohých userov. Ja sa to skôr naučím používať než nájdem ako sa toho dá zbaviť. Keď teda je niekto taký schopný, že to vie používať, čo som horšia že sa nenaučím používať funkciu typickú pre I I I I iPad . Som našla už stránku, na ktorej popisujú, jak to funguje. a ďakujem.
Skúsim aj pohľadať lepšie, či sa to ozaj nedá vypnúť v nastaveniach.
Pripadne slovenske ekvivalenty