Ahoj chcem si kupit iPhone 4S len ako je to s leho konstrukciou? Je vybavena pevnejsimi materialmi ako boli predchodcovia? Je mi jasne ze obal je dobra prevencia no pri "mojich" sikovnych rukach mi spadne aj tak nejako blbo
@tomtoylc ináč toto je najmaximalnejšia koktoina robit crash test mobilov takto
akokolvek rovnako ich pustíš, vždy padnú oba ináč a tým pádom je to neobjektívne takto súdiť. jedna vec je že z iphone budeš mať pavučinkový design , vec druhá je ked si niekto myslí že za to že sa jeden skor rozbil na nefunkčný šrot, môže kvalita alebo prevedenie ... nie, 80% ti spraví samotný pád a podklad, konštrukcia má na tom malý podiel.
a ešte dodávam že už len tieto dva telefony zrovnávať je píčovina. Čo asi čakali že spraví telefon skoro cely zo skla ked padne na zem ? odrazí sa ako loptička ?
si myslím že mysliaci človek počíta s tým že drží v rukách sklenenú vec tak asi nech si dáva pozor alebo si potom zvyká na črepinky ... videl som niekde test HTCča kamarat ho presne ma a jemu spadol asi z jedneho metra na podlahu už neviem aku a displej sice prežil, ale vyzeral jak hore jablko, kdežto v teste tiež (dokonca neviem ti nie táto istá) partia ochkala že ako to mohol ten fon len prežiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
genitiv - iphonu
dativ - iphonu
akuzativ - iphone
lokal - iphone
instrumental - iphonom
okey, okey...niečo rozumné predsa napíšem, ak si grambľavý, tak si kúp ochranný kryt...problem solved!
akokolvek rovnako ich pustíš, vždy padnú oba ináč a tým pádom je to neobjektívne takto súdiť. jedna vec je že z iphone budeš mať pavučinkový design , vec druhá je ked si niekto myslí že za to že sa jeden skor rozbil na nefunkčný šrot, môže kvalita alebo prevedenie ... nie, 80% ti spraví samotný pád a podklad, konštrukcia má na tom malý podiel.
si myslím že mysliaci človek počíta s tým že drží v rukách sklenenú vec tak asi nech si dáva pozor alebo si potom zvyká na črepinky ... videl som niekde test HTCča kamarat ho presne ma a jemu spadol asi z jedneho metra na podlahu už neviem aku a displej sice prežil, ale vyzeral jak hore jablko, kdežto v teste tiež (dokonca neviem ti nie táto istá) partia ochkala že ako to mohol ten fon len prežiť
@tommyhot tebe to hore bolo !