Ktory telefon je najlepsi? Za chvilku mi konci pausal a neviem pre ktory sa mam rozhodnut. Doteraz som bol nakloneny pre iphone kedze mam ipad a nemal som s nim ziadne problemy avsak funkciami ma zaskocil s3 aj ked samsungu moc neverim a preto by som skor
Iphone ponúka imidž, Samsung to najlepšie čo na mobilnom poli môžeš nájsť, HTC ťaží z reproduktorov značky Beast...osobne by som zvolil Samsung Galaxy S3 pretože zo spomínanej trojice je najlepší...
@3 výkonnostne možno je najlepší S3 ale ten plastový zadný kryt ? u high endu spraviť niečo takéto je na smiech, známi ho má cca 2 týždne a už vŕzga ako 10 rokov nenaolejované dvere...
@filus plastový kryt podobne ako u S2 slúžil na odľahčenie telefónu a zníženie pocitu že v rukách držíš ťažkú tehlu...iste, kovový kryt by bol lepší a uvítal by som ho...všetko má ale svoje za a proti...
Ved ale samsung nerobi nic ine len kradne patenty a od htc bol jediny telefon ktory mi fakt vydrzal dva roky bez vacsich sekani a vykyvov a odraza ma pri nich android a fakt velky displej :/
@wayne tých pár gramov navyše neni až také hrozné a zvlášť pri niečom čo má rozmery A4-ky osobne mám sensation a na pocit tam veľký hmotnostný rozdiel voči S2 ani nepocítiť keď si vezmem do ruky jeden a keď druhý
@skalicka skoro všetky značky áut prešli na led-diódové svetlá ktoré si patentovalo Audi...vlastne značka Audi drží patenty na kopec vecí ktoré nájdeš už aj v iných autách - to si preto teraz nekúpim Mercedes lebo ukradlo patenty Audi?
s takým argumentom že Samsung kradne patenty by si neobstál ani medzi 5 ročnými deťmi...
osobne som vlastnil HTC HD2 - ale dojem z neho som nemal dobrý, nevravia o tom že ten mobil bola katastrofa - toľko zase moje skúsenosti s HTC...
@filus v podstate máš v niečom pravdu - hliníkový kryt by iste telefónu nezdvihol váhu nejako extra, všetko je ale o marketingovom ťahu ktorý v tomto Samsung zaujal - proste sa im páči že majú v porovnaní s konkurenciou ľahšie telefóny...
zase na druhej strane pozri si crash test Iphonu 4S a Samsung Galaxy S2 - nemám dojem žeby plastový Samsung obstál horšie ako Iphone 4S...
tie dnešné patentové vojny čo vedia apple proti iným technologickým firmám sa nedá zrovnávať s automobilovým priemyslom. Lebo čo apple robí je už fakt na hlavu, je to v podstate to isté, ako keby si audi patentovalo volant a ostatným ho bránilo používať, potom by si patentovalo tvar automobilu atď atď.
A inak, ja osobne by som nad androidom neuvažoval. Buď by som zobral 4s alebo by som počkal na nový iphone či windows 8
@ubosko no ten plastovy kryt bol aj u mna jeden z dovodov, preco som uvazoval chvilu nad S3 alebo one X, ten S3 je totiz vyrobeny z fakt ze dost chabych materialov. druha vec uz je, ze nakoniec som sa rozhodol uplne inak, nez pre telefon
No a zo spominanych troch by som URCITE nekupil ajfon, uvazoval by som nad S3 alebo one X. No ale pre ktory by som sa nakoniec rozhodol, to je fakt jedna velka neznama. One X ma kvalitnejsiu konstrukciu a malinko rychlejsi procesor (nepoznatelne), S3 zasa ovela krajsie foti, ma moznost micro SD, co one X nema a kopa inych malickosti, ktore su ale dolezitostne dost individualne pri rozhodovani.
sranda, ako vsetci rozhodne nechcu a odporucuju nekupovat iphone, pretoze je to vraj iba na image, ale pritom ani jeden z vas nema ani sajn o tom, o kolko viac funkcny je ten mobil po JB (ach) staci si len pozriet nejake summary videa na YT a vseobecna inteligencia bude o cosi sirsia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Iphone ponúka imidž, Samsung to najlepšie čo na mobilnom poli môžeš nájsť, HTC ťaží z reproduktorov značky Beast...osobne by som zvolil Samsung Galaxy S3 pretože zo spomínanej trojice je najlepší...
s takým argumentom že Samsung kradne patenty by si neobstál ani medzi 5 ročnými deťmi...
osobne som vlastnil HTC HD2 - ale dojem z neho som nemal dobrý, nevravia o tom že ten mobil bola katastrofa - toľko zase moje skúsenosti s HTC...
zase na druhej strane pozri si crash test Iphonu 4S a Samsung Galaxy S2 - nemám dojem žeby plastový Samsung obstál horšie ako Iphone 4S...
mám ho a je perfektny
A inak, ja osobne by som nad androidom neuvažoval. Buď by som zobral 4s alebo by som počkal na nový iphone či windows 8
@melinkaxd ale odkial si vzala na s3?
@ubosko no ten plastovy kryt bol aj u mna jeden z dovodov, preco som uvazoval chvilu nad S3 alebo one X, ten S3 je totiz vyrobeny z fakt ze dost chabych materialov. druha vec uz je, ze nakoniec som sa rozhodol uplne inak, nez pre telefon
No a zo spominanych troch by som URCITE nekupil ajfon, uvazoval by som nad S3 alebo one X. No ale pre ktory by som sa nakoniec rozhodol, to je fakt jedna velka neznama. One X ma kvalitnejsiu konstrukciu a malinko rychlejsi procesor (nepoznatelne), S3 zasa ovela krajsie foti, ma moznost micro SD, co one X nema a kopa inych malickosti, ktore su ale dolezitostne dost individualne pri rozhodovani.
ked chces najlepsi telefon na trhu momentalne, tak S3
ked chces velku obrazovku co nema ziadny vyrazny problem a je z nich najlacnejsia a nema ju kazdy, tak 1 X
co sme v skolke?
=> ma ho kamarat
=> ma ho otec
=> ma ho sef
=> paci sa babam
Ja by som za tie peniaze zobral fazulu niekam na vikend a este by mi mozno zvysilo
Myslím že WM je už teraz na tom lepšie so stabilitou a rýchlosťou ako android. A nepotrebuje k tomu ani 4jadrový procesor