ja by som iPhone 5 momentalne nemenil za nic.. nepotrebujem mat 4 jadra a kokotin od vymyslu sveta.. potrebujem mat stabilny a funkcny OS, bez zbytocnych nastavovaciek a tu vzdy android zaostaval.. po roku som sa musel znova vratit k iOS...
bez zbytočných nastavovačiek? srsly? tie nastavovačky sú na to aby si ten telefón mal podľa seba ako len chceš .. samozrejme keď si chceš priplatiť za to že dostaneš do ruky hotový telefón a nič na ňom nemusíš riešiť nech sa páči kúp si iPhone ... ale nevidím v tom zmysel .. keď chcem telefón s ktorým sa nechcem pohrať tak si za neho nebudem tolko platiť ...
Sral by som aj na tie mobily...aj tak ich nikto nevyužíva na 100 % ...mohol som mať S3 zadarmo od tety, ale nechcel som...stačí mi aj Xperia U...aj tú nevyužívam naplno ....peniaze by som dal inde ...ale keby už nato prišlo, tak S4 ...kamoš to má a je to pecka mobil no...ale nekúpil by som si to aj keby som bol milionár ...zbytočne to ostane nevyužité a myslím si, že tiež ho nevyužiješ na 100 %...ale slobodná vec
@8dushman881 ja nemam cas 3 tyzdne ladit telefon, skusat ROMky od vymyslu sveta a podobne picoviny. Nekupil som si telefon aby som ho ukazoval kamaratom na pivo, ale preto aby som ho pouzival prevazne pracovne.
"samozrejme keď si chceš priplatiť za to že dostaneš do ruky hotový telefón a nič na ňom nemusíš riešiť nech sa páči kúp si iPhone"
iPhone. Ale podla mna to fakt len záleži od človeka kto má rad apple chce apple. kto samsumg samsung. Mala som aj samsung, a ked sa mi pokazil nechcela som iPhone odmietala som ho, no teraz by som ho nemenila za nič.
ja by som si uz pockal na novy iphone - kto raz mal jablcko nevymeni za nic na svete, ked porovnam moj ios s androidom, co ma moja sestra, tak je to sakramesky rozdiel, ten android je jedna velka chyba.
este ked si kupis iphone 5 tak si davaj sakramensky pozor na displey, oprava stoji 250,- (original) inak sa da zohnat aj lacnejsie, pod 180 ale asi nepojde nikt
@77hanes77 ja to dobre viem. Ide o to, ze vsetko, co sa tyka applu sa mediami a ludmi, ktori applu neholduju nafukuje ako balon, ale to, ze samsung ma rovnaky pocet a horsich skandalov a inych kauz, to nikoho netrapi a prehliada sa to.
Iphone 5 alebo počkaj na 5s zato samsungy ma milion galaxy a pod kravín plastových pre mna ios je top OS,mal som android a prešiel som na ios,lebo vypadavanie signalu,mrznutie telefonu vela zbytocnych spustenych aplikaci co system si spustal neprehladny telefon,pre mna jedno velke - oproti iosu takže tak
a to že maju samsungy 4 jadra a neviem čo to je nepodstatné,,leob ajfon ma IBA 1,3ghz a šlape lepšie a nepotrebuje 4 jadra a a neviem aky procesor väčšina je to o OS
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Zober S4
Btw. Kde beriete na to toľko peňazí ?
ja som si vybral iphone 5
V skratke :
Samsung Galaxy S4 je považovaný za zatiaľ najlepší mobil na svete.
(štvorrjadro 1,9 GHz, 2 GB RAM, FHD displej - 1080x1920 441 ppi)
"samozrejme keď si chceš priplatiť za to že dostaneš do ruky hotový telefón a nič na ňom nemusíš riešiť nech sa páči kúp si iPhone"
Ano presne toto som chcel a aj som to urobil...
Chápem deti sa nudia musia štukať nonstop ...
nieco sa ti odsere a vies si to opravit aj sama s pomocou YT
Lebo ak nový a ťažko zarobených 550€ vyhodiť za mobil to sa ,, oplatí '' fakt
» branorac.sk/apple-a-jeho-sl...