ahojte, rozhodujem sa medzi iphonom 5 a 5s. chcela by som sa teda spýtať v čom je medzi nimi hlavný rozdiel, najmä teda či pocítim nejaký výrazný rozdiel v rýchlosti, pretože som mala teraz mobil ktorý otrasne sekal a už na nič také už nemám nervy. som be
@rooxs ked tak urcite je lepsi 5s ... investicia do buducna ... potom ho aj lahko predas a ma touch id napr. co je podla mna zaujimave. 5 je akoby beta verzia .. namotavka na ludi .. a 5s uz plnohodnotny iphone rady 5
@kosmiklove bozee moooooj to si tak nechapavy alebo hej ? .. co na tom nechapes ze iphone 5 len namotavka na ludi ktora sa uz daaavno ani na istores nepredava len v supackych eshopoch. a 5s uz ma vychytane muchy a je spravena uz ako finalny produkt ... normalne mi je zle ... ked ti nedochadzaju spojenia co tu pisem tak chod citat tri mudre kozliatka. btw: ty si cela picovina. peace
@etelnair@kosmiklove ... ok uz ste sa ukazali argument ziaden a slovna zasoba 0 bodov ... ale nadavat viete gratulujem. haters bez fotky a 28 mas ? boze mooj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
iphone 5 betaverzia a 5s plnohodnotny telefon?
@lulluu15 skoro každý mobil sa rýchlo vybíja, takže to je to najmenej
TERAZ VAZNE VIE MI NIEKTO POVEDAT CI TAM JE TEDA VELKY ROZDIEL CO SA RYCHLOSTI TYKA??