Tak, ako každý hovor,že iPhone sa šmýka. Potvrdilo sa. Šmykol sa na hranu a teraz mám z obrazovky pavučinu.. Neviete kde sa to dá dať najlacnejšie opraviť? Nejaký taký kvalitnejší servis? Rozmýšľam nad týmto » www.slovit.sk/servis/mobil/ip...
ja mam iPhone uz nie jeden mesiac a este ani raz sa mi nesmykol ..a to tiez som vela ruk nepobrala ale hej, uznavam, 6 plusko je obrovske, prave preto by som ho ani v zivote nechcela
@ 5 som ho dostala jak darček, ja by som si taký veľký nekúpila @ nekupila som si ten telefon ja. A keby som si aj iPhone kúpila určite nie preto aby som bola IN. @ 7 hej je obrovské :/
mne dneska padol 6tka neervy som mal jak svina... lebo som nevedel ze vypadol z vacku otvorim dvere a len vidim jak brejkuje po betone po displeji...a mam ho dva dni,zlata 5tka...to bol nezmar,no a otočim telefon stym ze displej mam na kašu a nic ale vrch je obkusany (( to ma štve
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
@2 keď on sa veľmi šmýka! A je dosť veľký aby som ho vôbec udržala v ruke.
@3 Opal mi ešte neprišiel a už mesiac ho mám objednaný
200€ oprava displeja
Boha to Ti neni luto tych penazi ?
Vsetko len preto aby si bola "IN"....
@ nekupila som si ten telefon ja. A keby som si aj iPhone kúpila určite nie preto aby som bola IN.
@ 7 hej je obrovské :/
o polovicu väčšia jak moja ruka to by pri mne neprežilo ani deň
prve dva dni s iphonom som chodila jak dosrata bala som sa s nim narabať až dokym na ňom nebol obal
@kirk6661 tak to ešte dobre
@mikajlo ďakujem