@motyylia myslíš nový ? : D mne prídú vtipné všetky tie teoretické návrhy : D a ani jeden z nich mi nesedí k Apple : D všetko sú to zlepence terajších mobilov...
jediné čo sa moblím, je aby nebola 6 oblá... lebo 5ka sa mi páči len preto že je plochá a hranatá : D ale nový dizajn iOS-u nasvedčuje niečomu inému.. pomali ho zaobľujú, a vkladajú prvky kruhov a jooooj : D mať moje problémy : D
@floyd1023 hej, aj celkovo ten boom okolo toho... A aj konkrétne tento nový keď vidím tie vtipy a tak ale inak sa o to absolútne nezaujímam ani to nesledujem :ehm:
@valki neviem čo myslíš tým vo vnútri výkonný, ale pobavil si : ) o precenenosti by som uvažoval pretože, no rád by som sa zoznámil s človekom čo ma precenil : D nikto tak ďaleko nedošiel a nemal dôvod : D
@motyylia aj ja sa na tom celkom bavím : D hlavne na tom ako sa niekto snaží ho vychváliť alebo úplne okadiť : D
@miraculeux Vnimaj len prve 6 slova
Zvysok je vseobecne Proste je Iphone a cele Apple je extremne precenovane a extremne nadhodnotene...Proste bez Applu by som si v klude vedel predstavit zivot.
Bez Googlu a Microsoftu uz tazsie...
@miraculeux Hadam mi nechces povedat,ze si mi uverila,ze som FIcovolic Ja toho lupeznika v sluzbach J&T,krestana,rozkradaca,manipulatora,klamara,diabla, NENAVIDIM
Volil som Prochazku,skoda ho...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
iPhone je ako vložka.. stále viac tenčí a užší.
iPhone je ako chlieb...stále taký istý a stále drahší
@miraculeux haha to jo : D asi to tak je... nový ale bude asi širší kus možno...
@valki : D mi napodol teraz taký podobný... že: iPhone je ako chlieb... ak ho máš príliš dlho, už chceš nový a čerstvý
jediné čo sa moblím, je aby nebola 6 oblá... lebo 5ka sa mi páči len preto že je plochá a hranatá : D ale nový dizajn iOS-u nasvedčuje niečomu inému.. pomali ho zaobľujú, a vkladajú prvky kruhov a jooooj : D mať moje problémy : D
a @8 @5 pobavilo.
@motyylia aj ja sa na tom celkom bavím : D hlavne na tom ako sa niekto snaží ho vychváliť alebo úplne okadiť : D
a k tej komplimentu ktorý mal byť urážajúci no stále vtipný : D
je dosť mimo : D
Zvysok je vseobecne Proste je Iphone a cele Apple je extremne precenovane a extremne nadhodnotene...Proste bez Applu by som si v klude vedel predstavit zivot.
Bez Googlu a Microsoftu uz tazsie...
a no ja som ho až tak moc nepochopila, ale budiš.
Damy a Pani ja idem po Bardejove mobilizovat Ficovolicov,majte sa tu
A ehm, ak si pozrieš diskusiu » www.birdz.sk/forum/ti-co-nem...
a 14. komentár, tak... si utvoríš názor.
Volil som Prochazku,skoda ho...
a aj ja.. :/
Ale to video bolo dobre,Fica by som zavrel,sputal a nech cely den nanho pozera...