Ja viem, že je to trápne, a pixoviny Ale potrebujem poradit. Naj niekto kto ma skúsenosti s týmito "zlatíčkami" Ktorý z týchto dvoch je lepsia volba? Zainvestovat do jabka Plus alebo ist do S7 Edge? A zarobil som si sam, nie povolanie syn dik
Na túto tému je veľmi veľa článkov a recenzií a nikdy nedospejú k rovnakému názoru. Každému vyhovuje niečo iné, odporúčam pozrieť viacero recenzií, pozrieť ktorý ti viac vyhovuje a vybavené. Za mňa osobne určite iPhone.
@danieldevil Ale to že aj cenovo je o dosť vyšśie, keďže ja si 16GB nevezmem, ja keď tak tak 64gb, čiže drahší a chcem Plusko, čiže eeeeešte drahší A Samsung je v tomto lacnejší v jednom obchode nemenovanom stojí okolo 580 a iPhone 6S Plus 64GB ? Ehm.. Takmer 900 eur. Ja len plačem kvoli tým peniazom velkym Ako túžim po iPhone, ale... ta sumička A Galaxy S7 Edge je po piči a za po piči cenu... ale...... neviem.
Za mňa iphone, už len kvoli IOSu a vyhovuje mi aj foťak, rychlosť, že ešte nikdy nesekol, jednoduché ovládanie, pekný dizajn. No nemám skúsenosť s tým druhým, ale myslim že je aj ten bude dobrý, takže len si vybrať podľa detailov, ktore su pre teba podstatné.
Ja by som nebrala iphone, lebo platíš si za značku. Podľa mňa sú andoridy lacnejšie a dokonca ti dajú toho toľko, čo iphone. A dokonca by som nešla ani do samsungu, radšej by som skúsila huawei p9 alebo iné vlajkové lode, ktoré sú o dosť lacnejšie, ale pritom idú úžasne
Somariny so sekaním, mám android, mobil za 250€ a neseká mi. Galaxy S7 je oproti tomu delo a môžeš sa s ním aj kúpať ak chceš, displej funguje aj pod vodou. Čo ti dá iPhone naviac za toľké peniaze? Akurát ťa Apple vyšváca do riti.
Su aj ekonomickejsie verzie ajfonu.
Hlavne pre vyssie spomenute parametre, ios, plynulost, funkcnost
Nechapem ludia, co vam treba mat v pamati telefonu, ze vam nestaci 16gb
mam doma obidva...akurat ten iphone neni pluskovy...samsungu viac jebe. to je pravda. obcas nieco neslo tak jak treba a bolo treba restart. to na iphone zase nehrozi. ale prilis jednoduchy a uzavrety. nema spravcu suborov. vela veci na nom nespravis. vsetko to neho tahas prakticky len cez itunes takze potrebujes pc...takze za mna jednoznacne samsung...tam neni o com..
@luc.ka 16gb je fakt malo. mam 32gb...mam tam LEN aplikacie a asi 500 fotiek co som nafotil na dovolenke a dovidenia. pamat takmer plna
Blbá doba, musím povedať. Teraz som si pozrel video od UNICEF, kde deti v Afrike nemali čo piť a jesť. A my si tu kupujeme Iphone a dalšie zbytočnosti.
@kosmiklove ja mam 16gb, mam ho dva mesiace a fotim denne dake blbôstky a mam tam 1400+ fotiek a pohoda... A keby aj nie, sak je to chvilka hodit do pocitaca
I ked uznavam ze ja mam v mobile nula hudby a pouzivam aktivne len msngr, vocap, zuno a instagram, kazdopadne za seba som velmi rada ze som sa nenechala zblbnut na 64ku, lebo toto mi uplne vyhovuje
@luc.ka ten mam aj ja len 16gb a staci ale androidacke appky su strasne nenazrane, aj ked ich pouzivam podstatne viac. a zo samsungu lezu 6-8mb fotky takze aj tie dost zaberaju
@kosmiklove tak ja som od zaciatku hovorila o vifone, mozem jebac vsetky androidy sveta aj keby tie stroje boli neviem ake intergalakticky skvele, pokial tam bude android, dakujem neprosim
práve som pozeral na tieto dva mobily testy, Samsung sa ľahko rozbije o zem, keďže je to celé sklo, no je vodeodolný a v podstate jeho výbava je lepšia, na druhú stranu IPhone je odolný pri pádoch, lenže je zle skonštruovaný a pri väčšom tlaku sa odlomí vrchná časť mobilu, vôbec nie je tesnený voči vode, je väčší. Z týchto dvoch, ak by som musel, asi by som šiel do Samsungu ale len s krytom, IPhone by som kúpil asi iba, ak by som potreboval rýchlo nejaký slušný mobil kúpiť, ale myslím, že ten mobil je zbytočne drahý.
@kosmiklove vidim ze mas slusnu pamat na blbosti ano mala som, a prave ten ma prinutil pomaly bol, a to som este z tych, co sa o svoje veci staraju, ze by si aj po 5 rokoch aktivneho pouzivania povedal, ze su uplne nove..... Ako co ja viem, ci ajfon po 5 rokoch nebude rovnaky shit, ale aspon budem mat skusenost
Takto ... Pokiaľ chceš mať telefón na dlhšie, určite kúp ajfon, pri Samsungu prídeš o nervy... Pokiaľ chceš po 2 rokov vymeniť telefón (pri androide aj skorej vymeníš, bo prídeš o nervy), tak ber Samsung ... Sestra má 4s 5 rokov a pohodička, neseká... Otec má ročnú S5 Samsung a je to už zasekaná pičovina ... Takže tak
@luc.ka k tomu odčítaj ešte veľkosť OS a z 16GB máš reálne dostupných 10GB .. Zbytočné obmedzovanie
@Dominelly Za mňa S7 edge .. Píšem ti to ako spokojný majiteľ S6 edge plus
Obzvlášť, ak ti ide o kvalitu fotoaparátu a displeja.... o väčšej pamäti s podporou pamäťových kariet nehovoriac
Ved ako myslis led si precitas aj ostatne - mne zatial vsetko vyhovuje a som maximalne spokojna.
Moznosti su, kazdy si moze vybrat co sa mu hodi ja nebudem nikomu tlct do hlavy, ze najlepsie je prenho to, co pre mna
Určite IPhone 6s lebo je lepsi oproti android len tim ze ma ios. Lebo android ma skoro kazda znacka mobilou. A napriklad taky android 5.1 moze mat aj 10 znaciek mobilov pricom taky ios 11 ma len IPhone. To znamena ze ked ios je len na jednej znacke mobilou tak funguje lepsie, neseka sa a je rychlejsi oproti androide ktory ma skoro kazda znacka mobilov. Takze ja na tvojom mieste by som si kupila IPhone 6s plus a mozes pouzit aj kuponyzdarma.sk s ktorymi usetris a mozes si ho kupit napriklad na hej.sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Hlavne pre vyssie spomenute parametre, ios, plynulost, funkcnost
Nechapem ludia, co vam treba mat v pamati telefonu, ze vam nestaci 16gb
@luc.ka 16gb je fakt malo. mam 32gb...mam tam LEN aplikacie a asi 500 fotiek co som nafotil na dovolenke a dovidenia. pamat takmer plna
I ked uznavam ze ja mam v mobile nula hudby a pouzivam aktivne len msngr, vocap, zuno a instagram, kazdopadne za seba som velmi rada ze som sa nenechala zblbnut na 64ku, lebo toto mi uplne vyhovuje
@Dominelly Za mňa S7 edge .. Píšem ti to ako spokojný majiteľ S6 edge plus
Obzvlášť, ak ti ide o kvalitu fotoaparátu a displeja.... o väčšej pamäti s podporou pamäťových kariet nehovoriac
Opravujem teda svoje vyjadrenie:
Nechapem ludia, co vam treba mat v pamati telefonu, ze vam nestaci 11,9gb
Lepše?
Ved ako myslis led si precitas aj ostatne - mne zatial vsetko vyhovuje a som maximalne spokojna.
Moznosti su, kazdy si moze vybrat co sa mu hodi ja nebudem nikomu tlct do hlavy, ze najlepsie je prenho to, co pre mna