mohla som mat iphone zadara,ale odmietla som a teraz mam ten novy htc s tymi reprakmi v predu. iphony su podla mna az prilis velke a prilis nabuchane roznymi aplikaciami ktore vyuzijete raz v zivote a moc padov nevydrzia ipad ma moj krsny a je spokojny a brat ma ipod, ale nie je prilis nadseny. strasne to zamrza a furt to kopiruje vsetko do kompu aj dakrat v itunes a potom je furt zahlteny ten pocitac
iPhone je pre laikov, iPod mi v dnešnej dobe príde absolútne zbytočný, no a iPad je pre mňa najlepší tablet a zároveň jediný produkt od Apple ktorý za to stojí
keď by som zarábala a mala na to tak hej kúpila by som si.. kedže na to nemám a živia ma rodičia tak mam iphone piči a nebudem na to od mami pýtať trištvrte výplaty aj tak je to len drahá štýlovka a plati sa len za "jablčko" s takými funkciami sa dá kúpiť aj lacnešjí telefon
nope. a ako sledujem ludi, ktori taketo veci vlastnia, tak som asi aj rada. + nepostrehla som, ze by mi nieco, co mi mozu tie vecicky ponuknut nejak chybalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov