Ahojte ludkovia, mam s mojim skvelym mobilom 3GS problem a dufam ze mi tu niekto pomoze
Ked som mal verziu na 4.3.2 bolo vsetko skvele. Potom sa zrazu nieco poruchalo, ked som sa hral s cydiou a musel som dat restore. Bohuzial mi tam automati
@mcaxebread mas si aplikacie kupovat a nie robit JB a tahat cracknute apps.. ale pomohlo by keby si napisal trochu blizsie info..aky mas ip? mas carrier lock alebo odomknuty na vsetky siete, baseband atd atd..z toho co si napisal sa neda absolutne nic vycitat..
@lucia199513 ani ma nehne, je to pravda takze ty mas tiez hej?
@peter_piper backup som si urobil, ono mi to chcelo vratit vsetky apps naspat, ale ta 4.3.5 tam zostala, a kedze jaibreak nebol tak ani ziadna aplikacia sa mi nevratila, iba tie ktore som stiahol cez app-store zadara. potom som si stiahol aj ipsw ci ako verzii 432, isiel som cez shift+restore a to sa nepodarilo
@musee väčšina tých apps stojí za piču a aby si našiel niečo poriadne treba trochu hľadať..asi si nevieš predstaviť, koľko by to stálo zbytočných peňazí...
čo ma po tom či som alebo niesom zlodej..aspoň nemusím robiť na kokotiny..
@peter_piper za picu? ved iphone pouzivaju ludia na hry castejsie nez psp ..mas obrovsky vyber sakra kvalitnych hier, co sa tyka nie len grafiky, ale aj spracovania..spomeniem len napriklad taky dead space (a ten po grafickej stranke je takmer podobny pc verzii,navyse ked si to zahras na ipade v hd verzii a prepojis na telku tak uz to je co povedat , rainbow six, splinter cell, real racing 2, shadowgun, nfs:shift, nova, cod, assassins creed,atd..a nie su to ziadne preportovane sracky..stoja sice aj do 8 eur, ale zober si ze niektore su velke aj okolo 1gb, a na to ze je to "len" hra na telefon je to dost
@mcaxebread pytal som sa na baseband nie na to, co uz mas napisane v nadpise ale to je fuk, pozeram ze ta odporucili na iphone.cz cize asi budes mat problem vyrieseny
@peter_piper myslel si klasicke aplikacie ako, ja neviem..sleep cycle, shazam, atd? ked hej, tak potom mas pravdu s tym hladanim ale ono vacsinou staci zajst do itunes a pozriet si top paid..
ak si robil upgrade cez iTunes tak sa ti zmenil určite aj firmware.. pozry ako sa ti zmenil baseband možno ho máš na iPad ako sa to podarilo mne .. cez snowbreze spravíš restore iOS aký chceš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
@klaudiqaaa Dakujeem :p
inak backup si neskúšal?
@peter_piper backup som si urobil, ono mi to chcelo vratit vsetky apps naspat, ale ta 4.3.5 tam zostala, a kedze jaibreak nebol tak ani ziadna aplikacia sa mi nevratila, iba tie ktore som stiahol cez app-store zadara. potom som si stiahol aj ipsw ci ako verzii 432, isiel som cez shift+restore a to sa nepodarilo
tam by ti skôr niekto poradil..myslím si
čo ma po tom či som alebo niesom zlodej..aspoň nemusím robiť na kokotiny..