Orange Slovensko a T-Mobile Slovensko oznámili, že multimediálny mobilný telefón iPhone 3G začnú predávať na slovenskom trhu už 22. augusta tohto roka.
A nebude stat vraj ani vela Rozmyslate nad jeho kupou?
Urcite nad jeho kupou neuvazujem, hrat som sa prestal niekedy na zaciatku zakladnej Mal som moznost vidiet/pouzivat predoslu verziu iphone a ked mam pravdu povedat je to taka hracka pre deti. Ano ma niektore vcelku pekne ficury (napr ze sa browser otoci podla toho ako je otoceny phone) ale oproti tomu balastu co tam je, je to take male zanedbatelne mnozstvo, ze nechapem ako si to niekto moze kupit. A aby som kupoval phone len na zaklade toho ako vyzera, tak to urcite nie.
@5 nie nie, v skutocnosti to bude 25tis na ruku, potom 5 rokov viazanost s 5tis. mesacnym pausalom(zmluvna pokuta je iba 100tis) ale! daju ti k tomu nalepku jablcka oplati sa, nie?
Moj kamarat ho uz ma... Akoze je celkom dobry, ale len pre tych, ktory nemaju co robit a potrebuju sa v niecom sprtat... ja by som si ho osobne nekupila a podla mna je aj velky...
akooo skoro vsetko ad applu je fajn..ale prehanaju to s cenami.. teeda ak by sme kupovali priamo v amerike tak je to v poho ale na slovensku strasne predrazene...
ved si len zoberte iPod na svk stoji 6000SK a ked prepocitame z USD na apple.com tak je to cca 2500sk....
No hej a je to tu zas... Inak páči sa mi psychologická hra applu, maju to vyborne premyslene a prešpekulované "How to buy"..v konečnom dosledku ano, iphone je vzhladovo pekný, ma pekny display pár zaujímavých efektov ale, je to ako spominal tommyhot len obyčajná hračka, ktorou sa apple snazí nalákať a zaujať najme teenegerov
12. ten armani vyzerá zaujímavo ale asi len na webe, ked ho chytíš do ruky a uvidíš naživo , pochopíš o čo ide...ale bral by som ho asi viac ako iphone
@13 ja som ho videl páčil sa mi viac neriešim :-d lebo mne sa nejako zhnusil môj mobil :-d hoc ten armani nestojí najmenej, ale zase je predsa lacnejší ako iphone :-d
podla mna je to zbytocna hracka aj ked su na nu reklamy teraz vsadu tu v UK ale podla mna sa noeplati radsej uz nieco normalnejsie vzhladom a s lepsimi funkciami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ved si len zoberte iPod na svk stoji 6000SK a ked prepocitame z USD na apple.com tak je to cca 2500sk....
@3 - Ale,preco prave toto HTCcko? skoda.
Inaak ja sa chystam na 16 gb bielu ,pekne pojde k MacBooku. Alebo potom este E71ku si zoberiem nokiu. mnaam.
giorgio armani phone
12. ten armani vyzerá zaujímavo ale asi len na webe, ked ho chytíš do ruky a uvidíš naživo , pochopíš o čo ide...ale bral by som ho asi viac ako iphone
armani je vsak mensi, lahsi (iphone je vedla armaniho jako tehla) a vydrzi niekolkonasobne dlhsie...