samsung ma sklamal, ked vydal chybnu aktualizaciu androidu a musel som cakat skoro mesiac kym to opravia, zatial co mi vkuse sekal mobil a ani hudba sa nedala pocuvat plynulo
Ahojte, v tejto dobe sú to všetko veľmi dobré mobily, takže sa treba rozhodovať podľa toho, čo chcete vy.
Chcete výkonný mobil, ktorý vám určite nebude sekať (lagovať), bude veľmi rýchly a hodí sa skôr na takú pracovnú sféru (maily, štatistiky atď.) - tu by som odporúčal iPhone
alebo chcete zariadenie, na ktorom sa chcete prevažne hrať, volať ani nebudete (iba ak sa mamou občas), budete chodiť prevažne na internet atď. - tu by som odporúčil skôr nejakú hernú konzolu alebo iPod
alebo chcete zariadenie, s ktorým môžete telefonovať, chcete sa však na ňom aj hrať, chodiť na internet a nevadí vám, ak raz za čas bude pomalší, občas lagne alebo sa reštartuje - tu by som zvolil nejaký Android
Podľa toho samozrejme vyberajte aj paušály, ak nechete veľa volať, tak si neberte neobmedzený a naopak..
Je to zariadenie, ktoré má slúžiť vám, preto si ho musíte vybrať VY! Treba si pozerať aj recenzie na internete na rôzne zariadenia..
@vintagedinosaur mam Galaxy S3 a akturalizoval som si na 4.3 niekedy pred mesiacom, no bolo to zle vydanie
sekalo vsetko, nie len hudba...ked som chcel odomknut obrazovku, tak trvalo niekedy aj minutu kym sa rozsvietila, niekedy bolo treba vypnut lebo vobec nereagoval...a niekedy ked mi niekto volal, nedalo sa vobec zdvihnut, lebo obrazovka sa nezapla -.-
ale niekedy minuly tyzden sa mi uz aktualizovalo na opravenu verziu
a pokial viem, tento 4.3 bol zle spraveny len pre S3 a S4
Kto je lepší, Košičania alebo Bratislavčania?
Čo je viac, kresťanstvo alebo islam?
Kto je viac, muži alebo ženy?
Rock alebo hip-hop?
Chrome alebo Firefox?
@piter09 ja mám teraz 4.1.2, update na môj zatiaľ nie je -.- Ale presne to s tým rozsvietením pri odomykaní sa mi stáva takmer stále, aj tá hudba, aj celkovo dosť seká (a to nebude HW vybavením, lebo tak nesekal ani môj starý mobil, čo bol oveľa horšie na tom)
Tazko porovnavat Iphone so vsetkymi samsungmi, a ak berieme len top modely tak aj tam je tazko povedat definitivny verdikt. Iphone je skratka Apple- je zalozeny na uplne inej filozofii ako android, su tam ine obmedzenia a ine vyhody. IOS v iphone je uzavrety system- zvycajne lepsie vyladeny na konkretny hardware iphonu (aj ked urcite od dokonalosti ma daleko). Samsung pracuje s androidom, ktory je otvorenym systemom a ktory konkretny vyrobca vzdy prisposobuje danemu telefonu. Moj subjektivny nazor je, ze IOS je intuitivnejsi ako android, android zasa umoznuje neporovnatelne vecsie moznosti nastaveni a prisposobenia.
Podla mna je dobre ze na trhu su taketo dva pristupy a kazdy si moze zvolit co mu vyhovuje.
V ramci androidovych telefonov urcite patri samsung k spicke, aj ked znova je to skor o porovnani konkretnych modelov ako vseobecne o znackach.
Osobne mam 500 eckovy [teraz uz 400] samsung note II, ale ak sa mi niekedy rozbije, stratim ho, alebo proste uz strati tu "futureproofness" tak do samsungu uz nejdem, proste kupim nejaku jednoduchsiu znacku ako Gigabyte, Prestigio, nove Android Motoroly [napr. Moto G] al. pod.
Dnes by som ho uz nekupil, telefon je to dobry a som s nim spokojny aj vsetko, ale dnes sa taka vec da kupit za polovicnu cenu s tym ze to nema pero a amoled.
do iStuff by som v zivote nesiel kvoli vysoko odradivej cene, kde sa to za tu cenu maximalne neoplati ako sa uz len da.
Nie ze by to bol shit, ale ta cenovka je nieco strasne.
WP8 by som odporucil cloveku ktory to chce len na net, zakladne aplikacie [ofc telefonovanie] a chce to mat plynule.
@pozitivspravodajstvo ono je to blbe takto hovorit o androidoch ze su zalagovane. Android sa preslavil lagmi hlavne kvoli tomu ze ludia kupuju tie low-budget fony. Nevravim ze Android je tak optimalizovany na rychlost vstavaneho prostredia ako je WP8 a iOS, to sa urcite neda povedat. Android vsak planuje na tomto zapracovat, odkupil optimalizacnu firmu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Chcete výkonný mobil, ktorý vám určite nebude sekať (lagovať), bude veľmi rýchly a hodí sa skôr na takú pracovnú sféru (maily, štatistiky atď.) - tu by som odporúčal iPhone
alebo chcete zariadenie, na ktorom sa chcete prevažne hrať, volať ani nebudete (iba ak sa mamou občas), budete chodiť prevažne na internet atď. - tu by som odporúčil skôr nejakú hernú konzolu alebo iPod
alebo chcete zariadenie, s ktorým môžete telefonovať, chcete sa však na ňom aj hrať, chodiť na internet a nevadí vám, ak raz za čas bude pomalší, občas lagne alebo sa reštartuje - tu by som zvolil nejaký Android
Podľa toho samozrejme vyberajte aj paušály, ak nechete veľa volať, tak si neberte neobmedzený a naopak..
Je to zariadenie, ktoré má slúžiť vám, preto si ho musíte vybrať VY! Treba si pozerať aj recenzie na internete na rôzne zariadenia..
Tak veľa šťastia!
sekalo vsetko, nie len hudba...ked som chcel odomknut obrazovku, tak trvalo niekedy aj minutu kym sa rozsvietila, niekedy bolo treba vypnut lebo vobec nereagoval...a niekedy ked mi niekto volal, nedalo sa vobec zdvihnut, lebo obrazovka sa nezapla -.-
ale niekedy minuly tyzden sa mi uz aktualizovalo na opravenu verziu
a pokial viem, tento 4.3 bol zle spraveny len pre S3 a S4
Čo je viac, kresťanstvo alebo islam?
Kto je viac, muži alebo ženy?
Rock alebo hip-hop?
Chrome alebo Firefox?
:letim: :letim:
Žilinčania.
Ateisti.
Muži.
Rock.
Chrome.
Ťamťung alebo Jablko...jedno horšie ako druhé
Podla mna je dobre ze na trhu su taketo dva pristupy a kazdy si moze zvolit co mu vyhovuje.
V ramci androidovych telefonov urcite patri samsung k spicke, aj ked znova je to skor o porovnani konkretnych modelov ako vseobecne o znackach.
Dnes by som ho uz nekupil, telefon je to dobry a som s nim spokojny aj vsetko, ale dnes sa taka vec da kupit za polovicnu cenu s tym ze to nema pero a amoled.
do iStuff by som v zivote nesiel kvoli vysoko odradivej cene, kde sa to za tu cenu maximalne neoplati ako sa uz len da.
Nie ze by to bol shit, ale ta cenovka je nieco strasne.
WP8 by som odporucil cloveku ktory to chce len na net, zakladne aplikacie [ofc telefonovanie] a chce to mat plynule.
@pozitivspravodajstvo ono je to blbe takto hovorit o androidoch ze su zalagovane. Android sa preslavil lagmi hlavne kvoli tomu ze ludia kupuju tie low-budget fony. Nevravim ze Android je tak optimalizovany na rychlost vstavaneho prostredia ako je WP8 a iOS, to sa urcite neda povedat. Android vsak planuje na tomto zapracovat, odkupil optimalizacnu firmu.
Inak by som bral Android na ITunes nemám nervy a z IOS mám dojem ako keby bol určený pre deti.
A Samsung by som už asi nebral.. Mám
Samsung Galaxy Ace 2 s Cyanogen módom a s lagmi nemám problém.