Na XS sa mi viac páči obrazovka (XR má dosť nízke rozlíšenie), foťák, 3D touch, veľkosť (XR mi príde trošku veľké)
Ale zas XR by mal mať lepšiu batériu... no čo som pozeral battery drain tests na YouTube, v každom XS vydržal približne o pol hodinu viac.
Môže to byť tým že má OLED obrazovku (menej sa vybíja pri tmavých farbách, napríklad čierne pozadie atď.), zatiaľ čo XR má LCD?
Jediná výhoda ktorú som videl v tom XR oproti XS je batéria (čo ma trošku zarážalo že lacnejší model by mal lepšiu) a bol by aj dôvod kvôli ktorému by som možno po ňom siahol. Ale vyzerá to tak že to tak nie je, alebo že tam je len minimálny rozdiel.
xsko je lepšie nie je o čom podľa mňa...ale xrko je uplne v pohode tiež...takže rolu hrajú predovšetkým peniažky....+ xrko ma lepšiu farebnú paletu ak na tom niekomu záleží
v displeji je to viditeľné a naozaj XS je poznatelne lepšie, má 3D touch navyše..
a premna dôležitá vec, XS je menšie do ruky,neviem prečo a kvôli čomu je XR o niečo väčšie ale pre mňa je to tiež rozhodujúce...mňa neskutočne dobre sedela veľkosť v ruke 7,8 mi kovy iphone ta klasika od 6ky co bol, stále si zvyká ze XS je trošičku väčší ale určite kompaktnejsi ako ísť ešte do väčšej verzie...ale niekomu to nevadí..
no a je drahší...práve kvôli foťáku,displeju,3d touch ale s tým treba rátať no...to sú asi všetky + a - si myslím
@miki_snark sú aj priesvitné obaly A vravel som, že tá farba ak na tom niekomu záleží...mne napríklad záleží a obal nenosím a je možné, že by som uprednostil xrko práve kvoli farbe
Ja mam XR a rozhodla som sa tak kvoli cene, 850€ a1250€ mi prislo ako doost velky rozdiel vzhladom na tych par malych odlisnosti a teda som hrozne spokojna aj velkost mi vyhovuje, na to ze mam screen time nad 6 hodin denne priemerny je fajn ze mi baterka vydrzi cely den nelutujem rozhodne ze som usetrila tych 450 eur
Ja mám ešte 8Plus hlavne kvôli tomu, že je dostatočne veľký a má touch ID... na čom si ja dosť potrpím z pohľadu praktickosti... uvidím čo prinesie tento rok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Ale zas XR by mal mať lepšiu batériu... no čo som pozeral battery drain tests na YouTube, v každom XS vydržal približne o pol hodinu viac.
Môže to byť tým že má OLED obrazovku (menej sa vybíja pri tmavých farbách, napríklad čierne pozadie atď.), zatiaľ čo XR má LCD?
Jediná výhoda ktorú som videl v tom XR oproti XS je batéria (čo ma trošku zarážalo že lacnejší model by mal lepšiu) a bol by aj dôvod kvôli ktorému by som možno po ňom siahol. Ale vyzerá to tak že to tak nie je, alebo že tam je len minimálny rozdiel.
v displeji je to viditeľné a naozaj XS je poznatelne lepšie, má 3D touch navyše..
a premna dôležitá vec, XS je menšie do ruky,neviem prečo a kvôli čomu je XR o niečo väčšie ale pre mňa je to tiež rozhodujúce...mňa neskutočne dobre sedela veľkosť v ruke 7,8 mi kovy iphone ta klasika od 6ky co bol, stále si zvyká ze XS je trošičku väčší ale určite kompaktnejsi ako ísť ešte do väčšej verzie...ale niekomu to nevadí..
no a je drahší...práve kvôli foťáku,displeju,3d touch ale s tým treba rátať no...to sú asi všetky + a - si myslím