... ja viem, je to detinské a .... detinské , ale ja sa tešííím, ak všetko dobre dopadne, tak Orange do konca roka zaradí iPhone do svojej ponuky a ja sa budeeem tešiť z vlastníctva, samozrejme, ak ho rodičia kúpia, ale nemal by stáť príliš veľa, (
mno neviem ako je to s iphonom, no ipod touch ma jeden problem, ak pouzivas windows: pri prehravani videa (dlheho, napr. filmu) sa ti obcas stale v rovnakych miestach film sekne a vypne. Pomoze az zmazanie a nahratie filmu, no bude to robit v inych miestach. V konvertore problem nie je, vraj to moze byt zlymi USB ovladacmi a tak sa video poskodi pri prenose. Ma s tym problem celkom dost ludi, tu je o tom tema » forum.iphone.cz/viewtopic.php?f...
Celkom ma to sere, ze to robi aj mne. Reinstal firmu nepomaha. Ak mate MAC, tak by to nemalo robit, ale to presne nvm... Hmm a co tak namiesto iPhonu kupit Sony Ericcson X1?
verím Orangeu ... aleee keď som si tak pozeral funkcie iPhonu, tak som bol trochu zarazený, že úplne samozrejmé funkcie, ktoré sa teraz už vyskytujú v "lacných mobiloch" iPhone nepodporuje ... napr také MMS ... nieže by som používal no obmedzené Bluetooth ??? to je už čo ..........
@9 no ja by som sa na tvojom mieste tiež moc nevytešovala.....bude za takú cenu ale k tomu bude treba poriadne mastný paušál....pozerala som to v Rakúsku dva týždne dozadu a stál 99 euro a plus k tomu si si musel prikúpiť paušál...bola tam aj cena bez paušálu...999 eur...a tiež sme sa dnes boli spytovať u operátora a len nám potvrdil to, čo sme vedeli, že bude za nejakú smiešnu cenu ale k tomu si budeš musieť predplatiť drahý paušál...aby si ho mohol plnohodnotne využiť
zo začiatkusa mi páčil, ale teraz viem, že je to... kravina (A) môj názor, lebo to už vlstne ani nie je telefón a tiež ako bolo vyššie spomínané ( @9 ) nepodoruje mms, obmedzený bluetooth... a jendodcuho ničím novým ma ani tak neprekvapil..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
A preco by malo byt prave slovensko vynimkou spomedzi ostanych statov ? bude to stat rovnako, ba dovolim si tvrdit ze aj viac...
orange.sk/iphone/
vo svajciarsku stoji 16gb cerzia bez pausalu, na kredit 11700 sk...co neni vela..ak da orange cenu podobnu, beriem...
Hej v pomaranči v sekcii iPhone sa už dá dopredu rezervovať ale cenu neuvádzajú - super!
Celkom ma to sere, ze to robi aj mne. Reinstal firmu nepomaha. Ak mate MAC, tak by to nemalo robit, ale to presne nvm... Hmm a co tak namiesto iPhonu kupit Sony Ericcson X1?