Dnes som dostala iPod Shuffle, ale problém je v tom, že už jeden mám a tak musím dať jeden sestre, ale neviem ktorý Najprv som mala starší Shuffle, ktorý mal síce iba 1 GB ale viac sa mi páčilo ovládanie, no na tomto novšom sú 4 GB je menší a tlačítka n
ja som mal rad ovladanie cez sluchadka ... a viac menej ti radim rozhodni sa pdoal toho ci ptorebujes tie 4gb alebo nie .. lebo ak nei tak nema vyznam si nechat ten ... chapes
jednoznacne tie sluchadka su vyhoodou. Sice mozno niekomu chvilku trva kym sa to nauci ovladat ale zase teraz si neviem predstavit ze by som take sluchadka nemala. Je to ovela pohodlnejsie ovladanie
iPod shuffle patrí má smetisko aj s celým systémom Itunes, bez urážky ale miesto dvoch shufflov si si mala vypýtať radšej Touch aj keď neviem no... Sestre daj ten menej praktyckejší
@patofbc na sluchatkach je ovladanie hlasitosti ale aj posuvanie pesniciek, na prehravaci mas len tlacitko na zapnutie a prepnutie ci chces pesnicky v poradi alebo nahodne
podla mna ten novsi zeleny je lepsi. Sama ho mam. Ked uz ide len o to ovladanie.Nemusim si chcem pretocit pesnicku alebo nieco nastavit, tak nemusim nahmatavat na iPode ale vsetko riesim cez sluchadka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Btw, nemá niekto na predaj jednu nabíjačku?
Len skoda ze vsetky tieto nove hracky uz nevydrzia hrat tyzden bez vypnutia.
ale ak ti staci tolko pamäte tak jasne ze ten zlaty druha generacia tusim