AK by som sa mala stale a znova pozastavovat co ma nasralo za den,mesiac alebo rok tak by som bola viac zamyslena nad debilmi okolo mna,ze by som sa im vedela skoro aj prisposobit.
A JE JASNE,ZE DEBILOM SA NECHCE ASI NIKTO PRISPOSOBOVAT....a niekedy si to ani neuvedomujeme a sme to my sami.Hm? smutne,ale kolko ludi tolko nazorov neexistuje ,ze by nedoslo ku konfliktom v nazoroch,.
No v tom máš pravdu - rodina je rodina - a treba ich mať rád - no skús si nájsť niekoho s ky´m si môžež pokecať - a už nebudeš mať ten pocit že ti nikto nerozumie.
HOI ja nemam ten pocit,ze mi nikto nerozumie sem tam sa niekto najde ,ale nie je to az take uprimne aspon ja to tak citim a hlavne vidim na cloveku ako keby nemal nezaujem....to je jedno ci kecat,smiat sa,vtipkovat a ine...ide aj o to,ze podstate sa uz neda doverovat kazdemu a je strasne,ze aj v takych to veciach ta zradii aj rodina...a doteraz ju mam rada a aj vzdy budem mat.
No tak to je od teba pekné ze ich mas rada - v tom by si mali brat priklad viacery ludia - no a s tou doverou - treba si dobre premysliet komu doverovat a komu nie - ja som zastanca toho ze uplne stopercentne mozem doverovat lel a len sebe.
JE pekne co pises,ale urcite niekdy pochybujes o sebe ,ze si ty prave ten normalny z nenormalnych....a myslim si,ze nie len ty ale aj iny maju ten handicap..Ja sa ti priznam s niecim nie vzdy si myslim,ze robim veci spravne a aj, ked mam ludi okolo seba,ktori by mi vedeli poradit nie vzdy mi vedia poradit.OK to je jasne nie vzdy sa da poradit cloveku,ktory sam nevie co chce.
Viesco? mna ti ani nenasralo IQ mna nahneval moj USb klucik volade sa mi skryl a neviem kde a mal som tam vsetko uplne celu moju halvu hardisku neverim
s myslienkou rodina je rodina nech sa deje cokolvek nesuhlasim ja sam si urcujem koho za rodiny povazujem a koho nie a niake pokrvne blbosti su mi ukradnute...
myslis ? a ked niekomu matka likviduje zivot to uz nie je krute ? ludia vedia len ohovarat a klebetit ale vidiet pravdu ? to nie oni chcu vidiet len to co im vyhovuje poznam velmi smutny pripad toho ked matka zlikvidovala vlastnu dceru.... moj pripad je ze sa na mna vysral moj otecko skor nez som sa narodil no to si sice poviete sak to sa stava vela ludom ale ja sucitim s kazdym jednym z nich a nikto si nezasluzi mat len jedneho rodica dalej co ak by ta matka dala do okienka ked si sa narodila a utiekla by ? milovala by si ju aj potom ? dalej je tu vzdialenejsia rodina pribuzni ktori ta bud maju radi alebo nemaju radi a nakoniec su tu este interne ''ciermne ovce'' ktore marija usilie ostatnych tak sorry ak som prilis kruty ale rodina =ludia ktori ta miluju thats all
Ou Ou - nejak sa to tu rozprudilo Asi sa vsetci zhodneme - ze to plati pre normalnych ludi. A clovek ktory robi nieco take svojim detom tak normalny urcite nie je - a takych by som natahoval na škripci - ale predsa taky ludia existuju a je to smutne - ale dufam ze sa pocet tychto ak ich mozem nazvat ludi bude casom zmensovat aj ked je to nepravdepodovbne. Pretoze clovek ktory take nieco robi - uz nie je človekom - nezasluži si byt clovekom. Ale neviem ale myslim si ze aj taky ludia boli niekedy v detsvte normalny - ale prisiel nejaky zlom ktory ich zmenil - asi tolko k tomu - diki Sabini ze si tu otvorila tuto diskusiu - paci sa mi HAve a nice day
Som rada,ze reagujete na tu to diskusiu.Chcem len povedat hlavne tebe : TYPEK podobny osud postihol aj mna,ale nechcem to tu rozvadzat..je pekne ,ze svoj nazor vies upresnit a hlavne dodat tolko prikladov,ale odpust sa nemusi,ale aspon by sme mali,ale neboj sa ani ja to dakedy nedokazem preto sa citim tak hlupo ...Je jasne,ze sa to musiime naucit a potom sa nam bude zit MOZNO lepsie? neviem ,ale kazdy chce mat nieco odpustene. A TEBE PAWLO krasne dni po all life
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov