Hadam kazdy bystrican pozna tento podnik. Podla ma tento podnik nieje pre kazdeho ale aj tak ho mam rada ale ide to s nim dolu vodou uz su tam led male detiska....a to dolovne. Takze co si myslite o irishi?? alebo kde inde sa ist v BB bavit??
irish je naj naj naj krcma jaka moze byt kaslat na deti tie poodchadzaju pocas vecera (inak tie deti vo veku 12-15 spravili tento rok nabeh asi na vsetky krcmy lebo vsade kam pridem tak tam su...normalne sa bojim otvorit dvere do kupelne ze z tade daky 13rocny hiphoper vyskoci ..) furt ked tam pridem tak tam stretnem kopu znamych a aj novych skvelych ludi... a su tam super koncerty..proste krcma jak ma byt...az na to pivo ...
a kam sa ist inde bavit??? vraj mate v bb otvorenu novu krcmu - club 77...neviem jak to tam vyzera ale pocula som ze celkom v pohode a tiez tam dost koncertov je...v kazdom pripade sa tam v piatok chystam na prieskum a ak tam nebude pekne idem do irishu
Irish? no neviem...tam sa moc nebavim...je tam lacny chlast tak tam idem akurat atk nastartovat sa...ale podla mna to tam vvelmi nezije, vyninkou su koncerty,tie su tam huste...
Dobre party su pravidelne v Nautiluse-pri kine hviezda..stara ponorka..to je pre mna bar na dobrej urovni,utorok, sterda nezabudnutelna atmosfera...popijeme , pospievame,potancujeme na stoloch a o stvrtej zatvarame...vecna skoda fortuny..non-stop pajzlu...kde sa da teraz o pol piatej rano pit?
Irish je ok,ale je to dost socka bar,vyzera to tam dost biedne a to osadnestvo no neviem..nebyt lacneho chlastu, nechodim tam...
u mna je ponorka da best...ale stara dobra..nova je o nicom, vsetci tam chodia,ale nie je to take spontanne a super ako v starej...ale kazdemu chuti nieco ine...nic proti irishu,ale mne celkovo tento podnik nesedi
Small_angel: vies irish je pre takych ludi ktorych nebavia discoteky a tancovacky...taky tych inych ak vies co myslim...ja som v ponorke bola len raz aj to opita a vo vecernych satach...
ale na irishi je super toze tam sa vsetci pozname ty co tam chodime pravidelne ako velka rodina
jasnee ved ale kde inde sa da v juni po skole prist sadnut na polorozpadnutu terasu a rozbalit si desiatu po namahavom dni...alebo len tak na terase grcat do krikov...zalozit vatru a palit vsetko co sa na okoli mihne (vratane stoliciek a stolikov)...akoze sorty riadne ale ja osobne to mam dost rada... az na premnozenie emakov ale secko sa da vydrzat... palce hore
Ajriš eh, no... nie je to tam zlé, ale za nejaký skvelý podnik by som to nepovažovala.. čo ja viem.. čapované pivo nič moc..ehm.. a nebudem si predsa kupovať stále len nechutné plechovkové Jukebox.. hmmm.. zopár vecí je počúvateľných.. ale inak bieda.. zatiaľ najnovšie "prestavanie" .. tak to je maximálna hrôza.. predtým to vyzeralo lepšie.. a to čo tam chodí.. tak spoznala som tam pár fajn ľudí, to je pravda, ale inak je to tam na dosť nízkej úrovni.. nechcem zas hovoriť, že len decká, lebo teda ja na tom s vekom nie som o nič lepšie .. ale celkovo, Irish mi nesedí.. ja si radšej zájdem do Taru k Miríkovi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
to je krcma na ktoru nedam dopustit nech si na nu nadava kto chce mne to jedno ja lubim tu krcmu...spoznala som tam uzasnych ludi...
a club 77 nepznam ak je novy tak to neviem lebo teraz niesom v BB som mimo SR
Je to vazne nejaky Irsky pub?
vazne nepoznas irish pub???tak to je divne
noo vies de je arasid tak tam nad nim nad skackanou....alebo ak poznas mlsku tak tam
no irsky neviem to je podnik kde chodia povacsine ludia co maju iny styl ako seci istatny byvaju tam koncerty a tak
myslis konkretne irish v BB
Dobre party su pravidelne v Nautiluse-pri kine hviezda..stara ponorka..to je pre mna bar na dobrej urovni,utorok, sterda nezabudnutelna atmosfera...popijeme , pospievame,potancujeme na stoloch a o stvrtej zatvarame...vecna skoda fortuny..non-stop pajzlu...kde sa da teraz o pol piatej rano pit?
Irish je ok,ale je to dost socka bar,vyzera to tam dost biedne a to osadnestvo no neviem..nebyt lacneho chlastu, nechodim tam...
u mna je ponorka da best...ale stara dobra..nova je o nicom, vsetci tam chodia,ale nie je to take spontanne a super ako v starej...ale kazdemu chuti nieco ine...nic proti irishu,ale mne celkovo tento podnik nesedi
ale na irishi je super toze tam sa vsetci pozname ty co tam chodime pravidelne ako velka rodina
vedela som o tom koncerte ale nepodarilo sa mi tam dostat ale ten sitnan ma mrzi ze som nebola