Caute, mam otazku, nikto mi nevie odpovedat na nu. Skoncila som bc, a tym padom by mi isic nemal platit. V skolskej jedalni uz neplati. Vo vlaku ked priložila kartu ku stroju tak nic nepovedala, bolo to v poriadku.
Tak neviem ci plati alebo nie?
lol.. kamoši cucaju informacie z cecku starej čarodejnice ? .. Isic sa ti zruši v mesiaci kedy doštuduješ.. ak to je na prelome tak sami zdá že koncom ďalšieho mesiaca.
Btw: nedostavali ste papierik kde to bolo všetko napísané ? keď sme končili všetko nam povedali.. Prípadne na takéto otázky máte študijne ..
@lool141 ziadny papier, ziadne informacie na studiijnom nam akurat povedala ze by nemal platit. Ale v utorok sme uz mali zapis na ing a aj sme dostali uz prolongacnu znamku lenze povedala ze az v septembri si ho mame aktivovat pri tom stroji co je v skole takze uz mam na nom platnost do konca roka 2020 ale neviem ci je teda teraz platny alebo nie
ked vo vlaku ide.
Skor by ma teda zaujimalo ci sa dokaze deaktivovat prilozenim k tomu stroju na listky v autobusoch - sadkach.
Alebo ci je to mytus
Co? To je hlupost.
Ja som tiez skoncil bc, ale prolongacnu znamku sme nedostavali vsak to bude uplne novy isic , cize az v septembri ci kedy... na dopravu som to neskusal teraz ale vraj to neplati vobec uz cez prazdniny. Ja som to nezistoval ale je to evidentne tak ako po strednej skole. Zlavy ti platia do obchodov lebo znamku mas do 9/2019 ale na dopravu cip ti skonci pred prazdninsmi. Takze platis cely listok cez leto.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Neviete mi niekto povedat ako to je
Btw: nedostavali ste papierik kde to bolo všetko napísané ? keď sme končili všetko nam povedali.. Prípadne na takéto otázky máte študijne ..
ked vo vlaku ide.
Skor by ma teda zaujimalo ci sa dokaze deaktivovat prilozenim k tomu stroju na listky v autobusoch - sadkach.
Alebo ci je to mytus
Ja som tiez skoncil bc, ale prolongacnu znamku sme nedostavali vsak to bude uplne novy isic , cize az v septembri ci kedy... na dopravu som to neskusal teraz ale vraj to neplati vobec uz cez prazdniny. Ja som to nezistoval ale je to evidentne tak ako po strednej skole. Zlavy ti platia do obchodov lebo znamku mas do 9/2019 ale na dopravu cip ti skonci pred prazdninsmi. Takze platis cely listok cez leto.