Ako je to s isic-om a mhd dopravou? Na zadnej strane karty mam ze je platny do septembra 2016 ale stale ho pouzivam, dobijam a listok mi normalne berie, ak by ma chytil revizor dostanem pokutu?
nooo. najskor skola ti ho zabudla vypnut
mne sa to stalo cez minule leto ked som skoncila bc a isla na mgr, ze vlastne som nemala mat uz platny isic a bol, lebo skola mi ho nevypla
revizora som urcite cez tu dobu stretla a nic sa nedialo,takze pohoda
no ono ty mas tu elektricenku na tom isicu predpokladam,takze skus si to ist prilozit na terminal do nejakej skoly co ti to vypise a uvidis
ale aj ja to tak mam! dufam ze je to v pohode.. ono ten kodik vzadu je skor na nejake akcie a zlavy, ci? lebo teda ja osobne som si ho musela pred prazdninami predlzit cez sms (skoncil na konci juna) a mal by platit asi do buduceho juna, teda ten cip. dufam, ze rozumies co chcem poivedat, citim sa ako hotentot
Myslim ze moj brat takto chodil tiez..neviem ci to tam nie je tak ze aj predlzit sa da len niekolkokrat..ze ak aj ti ho zabudli zablokovat (alebo odblokovali a nemali) tak tam je nejaky limit ktory keby prekrocis napriklad aj dlzkou studia tak si musis cely novy isic vybavit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
mne sa to stalo cez minule leto ked som skoncila bc a isla na mgr, ze vlastne som nemala mat uz platny isic a bol, lebo skola mi ho nevypla
revizora som urcite cez tu dobu stretla a nic sa nedialo,takze pohoda
no ono ty mas tu elektricenku na tom isicu predpokladam,takze skus si to ist prilozit na terminal do nejakej skoly co ti to vypise a uvidis