7 mesiacov som bola navyknutá na jeho každodennú blízkosť a zrazu odišiel za veľkú mláku na dva mesiace.
mám spočítané sekundy a začínam aj zo stotinami !! už ho nepustím! niesom psychicky vyspelá (a ani nechcem byť) aby som vydržala vzťah na diaľku.a už tobôž nie nejaký dlhodobý.
Áno. Neodsudzujem hneď takéto vzťahy k zániku a určite by som mu dala šancu, nech by to už malo dopadnúť akokoľvek. A za vyskúšanie sa predsa nič nedá. Hlavne ak by to malo istú perspektívu do budúcnosti (spoločná VŠ, VŠ v jednom meste alebo podobne).
ak by sa z bežného stal diaľkový s tým, že je to iba dočasné, bez problémov. ale na klasické diaľkové vzťahy ja nie som ... mne telefóny a skype toho človeka nenahradia nejak dlhodobejšie
nad 100 km je to uz blbe... velmi prevelmi blbe... vlastna skusenost takze.. ..ked som bola mladsia tak som si vravela ze to je v pohode teraz viem ze nie
Po istých skúsenostiach už nikdy dobrovoľne, ak by som mala na výber. Pokiaľ sa stane niečo na štýl, že budem musieť s tým človekom fungovať na diaľku, lebo bude musieť/ja budem musieť niekde odísť, to je niečo iné, ale dobrovoľne nie, je to celé na hovno. Kompletne. Kazí to samotné vzťahy, ideály, všetko. Diaľka je zlo.
ja neviem ako sa to da... rozhodnut sa ci ist alebo nie.... ja som si s mojim terajsim pisala, lady sa prelomili, zacalo to byt intenzivne a eviem si predstavit ze by so msa sla rozhodovat popripade to stopnut.. proste som nepremyslla a sla. a uz je to skoro 10 mesiacov.
@flussica ok, s cechom to tak bolo ale paradoxn odkedy so ms petom faktury mam celkom mile a to mu stale vypisujem sms
Neznášam tú diaľku, ktorá medzi nami je. Ale zrejme to tak musí byť a na šťastie si treba počkať...ja neviem. Keď si zaľúbený robíš všetky blbosti. Takže asi nikdy nemôžem povedať, že nikdy viac. Okolnosti a láska...
Nemôžem povedať že je to dobré...Ale keď si IN LOVE tak diaľka-nediaľka je to jedno...Prináša to veľa bolesti, ale o to viac sa tešíš ked ste spolu ...Možno aj v budúcnosti si budeš viac vážiť ked budete často spolu...Aspoň sa vzťah nedostane do akéhosi stereotypu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
mám spočítané sekundy a začínam aj zo stotinami !! už ho nepustím! niesom psychicky vyspelá (a ani nechcem byť) aby som vydržala vzťah na diaľku.a už tobôž nie nejaký dlhodobý.
V tomto je tá diaľka "len" 300 kilákov.
Ale všeobecne, to záleží fakt na okolnostiach a o vzajomnej dôvere.
Ale netúžim po ňom.
@flussica ok, s cechom to tak bolo ale paradoxn odkedy so ms petom faktury mam celkom mile a to mu stale vypisujem sms