@1
Ale pravdepodobne nie. Podľa jeho správania a prístupu k celému problému. Mnoho ľudí sa na “psychické problémy” totiž vyhovára len aby ospravedlnili svoj kokotizmus.
uff tazko povedat.. s jednym typkom som fakt velmi chcela, aj to bolo na dobrej ceste, ked mal zle stavy snazila som sa mu byt oporou, pomoct mu atd. a nakoniec som ja skoncila z toho uplne psychicky dojebana -,-
ale zas nie vsetci musia byt ako on.. a keby sa raz zalubim do niekoho, asi by som to s nim nevzdala len kvoli ochoreniu
záležalo by na tom, ako by sa k tomu daný človek staval. ak by chorobu odmietal, tvrdil by, že je zdravý a nič mu nie je, tak od takého vzťahu by som dala ruky preč. ak by si bol vedomý svojho ochorenia a obmedzení z neho vyplývajúcich + bol by ochotný na sebe pracovať, tak by som tomu šancu dala, ale len v prípade, že by nemal stavy typu "chcem byť s Tebou, nechcem byť s Tebou". v minulosti som mala kamošku, o ktorej sa vravelo, že trpí bipolárnu poruchou. neviem, čo je na tom pravdy, lebo ona sama o tom nikdy nehovorila a ja som sa jej na to neopýtala. to priateľstvo bolo miestami úplne na hrane, pretože práve ona bola ten typ človeka, ktorý raz chce raz nechce. nemám problém s tým, keď je človek náladový, raz je milý, inokedy nemá náladu, s tým sa dá žiť. no keď sa raz niekto chce "kamošiť" a o mesiac už nie, to je ťažko. nedokázala by som budovať vzťah s niekým, kto by sa so mnou neustále rozchádzal a dával naspäť dokopy. to je nočná mora každého normálneho človeka. to sú pohnútky nezrelého teenagera, nie človeka, ktorý chce s niekým reálne žiť a fungovať. mám však dojem, že práve toto by bolo s bipolárnym partnerom na dennom poriadku.
Fu, bolo by to náročné, lebo sama som dosť bipolarna, len nie az tak vážne, aby to bola diagnóza ale keby sa do seba naozaj zamilujeme, bral by svoje lieky a bolo by to ok, tak prečo nie..aj oni predsa túžia po láske
Lôl, ako tak o tom čítam, asi ozaj zájdem za doktorom po nejaké veselé prášky, lebo spĺňam komplet úplne všetko, čo sa o tom na nete dá prečítať. Dobre vedieť, no.
Zažil som. Choďe do toho, iba ak ste ochotní obetovať svoj vlastný život pre niekoho iného. Bude to celoživotný boj, budete mať násobne viac problémov, ktoré budete musieť vo vzťahu riešiť. Pravideľne budete svedkami situácií, pri ktorých nebudete rozumieť, prečo sa dejú, pretože to vlastne nevie ani dotyčná osoba.
Neodporúčam vám to.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Ale pravdepodobne nie. Podľa jeho správania a prístupu k celému problému. Mnoho ľudí sa na “psychické problémy” totiž vyhovára len aby ospravedlnili svoj kokotizmus.
Hm, keď tak rozmýšľam, ktovie, či ja nie som bipolárny. Tie opisy na mna kurva presne sedia
a nezvladnutelne (mnou) prejavy pocas trvania vztahu by mohli byt dovodom na jeho ukoncenie
ja mam tiez nejaku afektivnu poruchu, cize nejdem vodu kazat, ale kontrolujem, ako moc lopatujem svoj hnoj na inych
ale zas nie vsetci musia byt ako on.. a keby sa raz zalubim do niekoho, asi by som to s nim nevzdala len kvoli ochoreniu
Nekalkulujem pokial ide o city ....
Clovek nikdy nevie kedy sa jemu samemu moze stat este nieco horsie
Neodporúčam vám to.
za 2.: ona by isla so mnou do vztahu?
za 3.: co je to vztah?