Ahojte. ísť alebo neísť.. Ale asi predsa len ísť. S jedným chalanom som sa zoznámila, dlho sme si písali a dohodli sme sa, že pôjdeme na rande o mesiac neskôr. Kvôli sviatkom a tak. Vlastne on ma pozval von, a ja som povedala že až neskôr. Na soc. sieti m
keď nechceš tak nechoď, neviem..nebolo by to trochu pokrytecké ísť niekam len preto že si to slúbila a potom už nič? nevyzerala by si potom v jeho očiach ako piča?
na tvojom mieste by som isto nešiel. ale keď máš aj trochu záujem ho spoznať tak tam choď, veď nikto nevraví že sa musíš hneď s ním vyspať ty zoznam... tak sa tvoria dlhodobé vzťahy, že sa spoznávate a zamilovávate, ale keď ideš do niečoho s vopred utvoreným názorom tak to bude len zlé.
sama hovoris, ze nechces. ked z toho nemas dobry pocit, tak asi nie. slub? ano sluby by sa mali plnit, ale taketo citove zavazky... co ti ja viem. asi ho nechces, len si plnis nejaku "povinnost". bud k sebe uprimna, pamataj, ze nikomu nic nedlzis a tiez mas pravo citit sa na rande dobre, nie len on. no nie? ale rozhoduj sa sama.
neradte jej toto. ocividne o to nestoji "Ja len nechcem s nikým chodiť a nič riešiť." a chalan by sa mohol namotat a realne by si mu potom mohla ublizit. a ak je toto "Nechcem byť ĎAĽŠIA na jeho ,takpovediac, zozname." tak sa cez to dostane, pretoze on nehladala teba, ale proste niekoho.
a aj ked zrejme ho mas rada resp. by si ho mola mat rada "Je fajn, milý, pekný.. " , neskusaj ak skusat nechces.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Nežiarlim, len chcem aby to celé bral vážne.
dafuq?
Tak choď !
na tvojom mieste by som isto nešiel. ale keď máš aj trochu záujem ho spoznať tak tam choď, veď nikto nevraví že sa musíš hneď s ním vyspať ty zoznam... tak sa tvoria dlhodobé vzťahy, že sa spoznávate a zamilovávate, ale keď ideš do niečoho s vopred utvoreným názorom tak to bude len zlé.
"Znova mi napísal aby sme išli na rande, no ja tam ísť nechcem."
nejaké ďalšie otázky na ktoré si sama odpovieš?
v podstate to čo piše @mygate až na ten výraz pi...
filip
usetris ho toho,ze ho odmietnes
veď ty máš úplnu nechuť s ním isť von,tak načo sa nútiť?
a aj ked zrejme ho mas rada resp. by si ho mola mat rada "Je fajn, milý, pekný.. " , neskusaj ak skusat nechces.
alebo proste kasli na tuto rada a chod