Poznam sa s jednym chalanom asi mesiac aj pol... sme v podstate kamarati .... velmi sme si sadli ... aj povahovo... uplne super sa s nim citim a vedela by som si predstavit aj nieco viac s nim ... to iste mi povedal aj on... a je medzi nami strasne sexual
tak keď povedal, že jemu to takto vyhovuje tak asi ten vzťah nechce a pokiaľ ty nechceš byť baba s ktorou sa len vyspi, tak do toho nechoď.. ak aj neskôr bude chcieť vzťah a ty ho ešte stale budeš chcieť, vtedy do toho choď ... neviem
ale ako obcas mam aj take stavy... ze to spravim..ved ze sme dospely a je to normalne... ze obaja potrebujeme sex.... a tym ze ho mam rada by to nebolo az take zleee.... ale ked sa na to pozriem zo strany vztahu a kamaratstva .... pravdepodobne to zatial necham tak ... a mu poviem ze chcem byt s nim nadalej kamaratka a myslim ze by to ten sex pokazil.....
nevyspi sa snim...normalne by som ti povedal ze si snim uzivaj kolko sa len daaa...ale nechod do toho pokial mas ktomu ty taky postoj aky mas a on taky postoj aky maa...mozno to bude zniet hlupo, ale potrap ho trocha otestuj ci to stebou mysli dobre...pockaj stym a oddialuj tu chvilu ked to pride...vela stastia...
Nechod do toho ... su len dve moznosti ako to skonci a to je ze sa na teba vykasle uplne alebo budes dievca na zavolanie ...
bud s nim kamaratka a ak bude mat o teba zaujem ako o cloveka a bude chciet vztah tak potom az za nejake pristupne obdobie spolu sexujte ... vacsinou sex toho dost pokazi pokial je na nom vztah zalozeny ...
a čo tak kamaratstvo s vyhodami? len je tam vysoke rizoko že sa namotaš, ako to tak čitam, musiš zvažiť či sa vieš kontrolavať a oddeliť city od sexu, inač take kamaratsvo na sex je fajn a vyhovujece obom
@paganstorm mne to asi vyhovujuce nebude ako sa poznam.... lebo budem od toho cakat nieco viac vzdy.. a chcela by som vztah viac ako kamaratstvo s vyhodami ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
v podstate si si argumentami sama odpovedala.
"pretoze ja nie som a hlavne nechcem byt prenho len baba ktorej zavola len ked bude chciet sex..."
tak tu si si sama odpovedala.Nie. Buď s ním kamarátka, ale určite s ním nespi. Do budúcnosti nevidí nik, ale teraz nie.
zatial sa od neho nejak odputaj
bud s nim kamaratka a ak bude mat o teba zaujem ako o cloveka a bude chciet vztah tak potom az za nejake pristupne obdobie spolu sexujte ... vacsinou sex toho dost pokazi pokial je na nom vztah zalozeny ...