neviem..ale ja som mala asi pred 2 rokmi chalana...a rozyšli smesa minule leto...a asi na velku noc sme začali spolu chodiť zase...a medzi tymsme mali obaja niekoho ineho....ale nelutujem že sme zasa spolu chodili..aj ked sme sa opäť rozišli..ale už to nebolo take ako prvy krat..
@katusa14 to by si tak aj mala pravdu, ale tu ide o to z akeho dovodu sa rozisli nad tym treba premisalat, nemusel ju ten chlapec upustit kvoli debilizmu a ani kvoli nevere.
No a mne to vyšlo, sme spolu už dlho. Rozišli sme sa po roku. Potom sme boli 3 mesiace bez kontaktu,dalšie 3sme si iba písali. A prečo sme sa rozišli - lebo sme si neboli istí, alebo ja som si nebola istá, či je to, to pravé, čo hľadám. A našla som, neľutujem, vážim si ho za túto možnosť, vlastne sme to obaja neskôr brali ako prínos. A je nám spolu krásne.
Ale nebrala by som to globálne. Každý je iný, a každý vzťah i rozchod má svoje osobitosti. Je to na tých dvoch a o tých dvoch, čo vlastne čakajú a čo sú ochotní obetovať.
tak rpeoc nie ak sa velmi lubite a obydvaja s acete dat do kopy a dat tomu druhu sancu ,no mozno to raz nevyslo mozno to bolo eln koli hlupej hake abo nevim preco ale dat druhu sancu niekomu nie je zle,zle by bolo nedat uz nikomu ziadnu sancu,niekedy mate v zivote len jednu a radi by ste dostali druhu len uz to nejde a ked to ide tak rpeco ni e
ok..ak ked sa dvaja lubia ale rozsili sa koli ziarlivosti toho druheho,pritom toho druheho to fakt mrzi ze sa tak sprava ale nedokaze to ovladat...je vam spolu dobre-citite ze ste si akoby sudeni..ale potom pride ten ziarlivostny den ked vas ten druhy vidi len rozpravat sa s niekym inym..a je to tam-scena.ale neni scena pre to,ze by vam neveril ake pre to,lebo jednoducho vas ma tak rad ze chce byt s vami 24/7
keď si človek, ktorý urobil chybu / chyby vo vzťahu a následne sa kvôli nim rozišli, uvedomí o čo prišiel a že stále a veľmi miluje toho druhého a žiada o druhú šancu a nápravu... tak myslím že skúsiť treba... al ak je tá chyba niečo ako nevera alebo pod. tak to už moc lásky v tom človeku nebude ak dokázal byť neverný.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale zas niekedy to netreba ani pokusat. treba ist dalej..
Ale nebrala by som to globálne. Každý je iný, a každý vzťah i rozchod má svoje osobitosti. Je to na tých dvoch a o tých dvoch, čo vlastne čakajú a čo sú ochotní obetovať.