keď si nemyslíš že to dlho vydrží, ser na to.. možno stretneš niekoho pri kom si povieš "áááá.. tak s týmto to bude perfektné", tak vtedy rieš vzťah. Toť môj názor.
...pozeram si tak nazov temy, vidim tam slovicko neriesim, vidim ze slecna nievie co chce, radcej sa pozriem na vek - 16 - no ... ja ti neviem, rob co chces...
@Dconan pocuj ma ty sem ty sopliak televizny, so ksichtom naruby a spakami v hlave. Kurva ano pise w namiesto v ako prijebana pokecova maniacka, co si vlastne aj ty ty pojebanec vytiahnuty z kosa na potraty, je to moj skurveny nazor na nu, zmier sa s tym v tom tvojom malicku, kde uchovavas svoj debilny, pokecom, facebookom a superstarom obmedzeny mozog!
@Delpurr cim dlhsie tu si tym viac dokazujes aky namysleny sebec si ach jaj ty este vela mlieka by si musel pit zeby si dosiahol moju uriven ... sakra shit ja som neporazitelny chuju
@Dconan no samozrejme ze si, a ked vidim toto: Najobľúbenejší spevák: 50 CENT
...tak som sa az chytil za hlavu aky som ja sprosty debil, ze som si tvoj profil neprecital uz predtym a neprisiel na to skor. Totiz by som si usetril zbytocne slova na taku mocno vypatlanu hiphopersku hlavu jebavu, ako si ty 50 cent je vymlety jebo prvej triedy a jeho fanusikovia spolu s nim
@Delpurr si robis srandu ? 50 cent je kurva zazobany ma miliardy dolarov a ty mozes snivat zeby si vo svojom zivote daco take dosiahol ... ty si mrto NIC oproti nemu, ty si spina, vesmirny prach, keby si umrel ani listok na strome sa nepohne si proste nikto a ja niktosov nepocuvam to dufam vies
@Tunidlo hmm... myslis ze je? Napisal som moj typicky nazor na dementne pokec-decka a ozval sa mi hiphoper .... no fu
@Dconan teraz neviem ci si mi recitoval jeden z jeho samolubych textov, nech ma aj penazi ako Gates, je to obycajny, skurveny, primitivny a smradlavy cigan, ktoremu smrdi robota a jeho tvorba je jedna velka nocna mora pre mozgy z vyssim IQ ako 75 ... Rytmus je slovensky ekvivalent...
@Tunidlo nie, da sa povedat ze prvy moj koment - ked som zistil ze ho pocuva - bolo skatulkovanie (aj ked skor nie, kedze pokecman chcel zachranit pokecmanku), ale bolo myslene ako test, ktory sa potvrdil...
A nemyslim si ze som taky namysleny pozer so zlatymi zubami, spomalenymi zabermi na drahe auta a polonahe zenske... A slovnik je priamo umerny od nalady...
@Tunidlo ked sa tak pozrieme na ich samolube spravanie, na to ako pohradju inymi obycajnymi ludmi - proste kazdym, kto uznava ine priority... Naco im je skola, naco im je praca - to vsetko om smrdi, radcej si zarapuju a je to... A ten so zlatymi zubami to zacal, ten so zlatymi zubami sa prejavil ako primitiv a tomu bez zlatych zubov to proste zacalo vadit...
@Tunidlo vela mozno ocakavat od momentalnej situacie dotycneho, ten prvy je permanentne poznaceny, poznaceny milnou predstavou, ze bohaty raperi si zasluzili svoje bohatstvo tym svojim `hudobnym umenim`... a ten druhy... ten moze mat len zly den, zlu hodinu, zle nervy...
@Delpurr ne ne nic som ti nerecitoval skoda ze ams IQ pod 45 inac by si mozno chapal aj tej velkkej skupine pismenok vsak ? musim ta vyvviest z omilu cernosi nesu cigani no ale na imbecila si sa skoro trafil pocuvaj ty robis pokroky, alebo si to dal napisat nejakemu 5 rocnemu decku ?
nebudem ti tu pisat o 50 centovy to by bolo nad tvoje chapanie v kazdom pripade ti poradim nejaku opatrovnicku lebo imbecilita je vazna choroba z ktorej si nebudeme robit srandu vsak ?
@Dconan len blbec sa smeje na vlastnych vtipoch. Po prve: kedzeiImbecil ma IQ 20-49, nevedel by som asi moc pisat teda na nejakom fore, nieto este s tak nadpriemerne inteligentnou osobou ako si ty...
Po druhe: hiphopici maju vacsinou tendenciu nevediet gramatiku, totiz sa pise: omyl, niesu, centovi ty debil...
Po tretie: uz to pre kristove rany nechaj tak, mam ta za kokota a ty mna, tak sme si to krasne vysvetlili a je to
@Delpurr aj ja som si kladol tu otazku ale neviem nanu odpoved... ale niektore veci proste nevysvetlis niesom "hip hoper" nepocuvam "hip hop" sem tam si pustim americky rap a mam tendenciu srat na slovensku gramatiku lebo ju vymyslel niekto na tvoj sposob
@Tommyhot nejzebuj sa aj ty... asik nevies respektovat nazor ineho cloveka dopicoch skurvetych uz mam dost tych picusov co musia furt jebat s pyskom ... ked mas tak rad slovensku gramatiku tak sa s nou pomiluj a maj s nou toto retardovane Y a I, I DONT CARE about ANYBODY !
@Dconan mas pravdu primitivne nazory respektovat neviem. Kazdopadne ja som nereagoval na slovensku gramatiku, reagoval som na tu druhu cast tvojho primitivneho nazoru. Si len obycajny smrad co si nevie vazit skutocne hodnoty. Ale neboj sa, zivot ta raz prefacka..
@Dconan@21 hovori kto? 18-rocny majster sveta ...ked sa ti tolko slovencina nepaci, tak pal do madarska, alebo lepsie - k tvojmu kamaratovi 50 centovi, som si isty ze si od teba da vyfajcit jeho pero
@Dconan na to aby som videl, ze ta zivot prefacka nepotrebujem mat medzery medzi zubami, nosit tricko s napisom 50 cent a na krku mat 20 kilove zlate retaze..
@Delpurr nene nerob z toho zoznamku ja narozdiel od teba nesom gay a to si pis ze hend jak dostudujem adios - smer amerika, tuna su na zarabanie penazi zle podmienky
@Tommyhot to by si musel ist do rise divov a btw. neje kazdy taky teply brat jak vy dvaja diskutery
@Dconan "to si pis ze hend jak dostudujem adios - smer amerika, tuna su na zarabanie penazi zle podmienky"
A v amerike budes za 5 dolarov na hodinu niekde v cinskej stvrti nosit bednicky s mandarinkami a mozes mat aj 4 vysoke. Tieto naivne predstavy o zivote su fakt smiesne
@Dconan smaria, do ameriky? no super, bude tam o jedneho kokota viac, myslim si ze zapadnes a mas naozaj zvlastnu predstavu o buducnosti, ze budes mat VS a budes aj doktorat mat, tak ti to je velky bacuch platne v dementnej amerike, plnej vypatlanych hlav
@Tommyhot@Delpurr uvidime o 10 rokov kto si bude ako zit ja myslim do buducnosti, idem si za svojim cielom, makam preto ale vy tu len pindate aka je amerika zla ... to je krajina otvorenych moznosti kde sa plati za to co dokazes nie zato aky mas titul. aj koli otmuto neostavam na slovensku
@Dconan amerika bola krajina neobmedzenych moznosti 20 a viac rokov dozadu. Dnes ma skoro 100% dlh k HDP, nezamestnanost je tam cez 10% a zdravotnictvo ako aj socialne standardy nulove.. Amici nemaju co zrat a pride tam slovak a spravi dieru do sveta "americky sen" uz davno nie je skutocnostou a takych co isli do sveta a mysleli si, ze je to med lyzat uz bolo vela..
@Tommyhot v tom priapde ti prajem vela stastnych rokov pri praci niekde v supermarkete na slovensku ja narozdiel od teba mam ciele do ktorych sa dostanem ... len slabosi si daju nizske ciele
@Dconan a ako vies, ze ja nemam ciele? Rozdiel medzi nami je ten, ze ja viem zarobit peniaze aj bez toho aby som utekal mimo Slovenska btw pekny pokus s tym supermarketom, ale ja som manualne pracoval 2x v zivote aj to naposledy niekedy v 15tich
"ja narozdiel od teba mam ciele do ktorych sa dostanem"
v prvom rade by si sa mal naucit vyjadrovat, lebo ked niekde prides a otvoris hubu tak sa ti akurat tak vysmeju..
@Dconan ty namyslena, vymleta a vylizana prisera... spamataj sa, okrem ameriky nieje kam ist? Ked uz mam titul a chcem nieco dokazat, tak idem sice na zapad, ale rozhodne nie za altanticky ocean ku vojnuvyvolavajucim kokotom.
Na druhej strane budem velmi, neskutocne a neuveritelne rad, ze tam pojdes, hadam budeme mat ostatni slovaci tolko stastia a odjebu ta tam niekde na ulici koli tomu, ze mas skaredy fejs. Okrem toho by som povedal ze vies picu po anglicky, ked tak pozeram na to, aky si uzasne a neobmedzene sprosty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
87 komentov
...tak som sa az chytil za hlavu aky som ja sprosty debil, ze som si tvoj profil neprecital uz predtym a neprisiel na to skor. Totiz by som si usetril zbytocne slova na taku mocno vypatlanu hiphopersku hlavu jebavu, ako si ty 50 cent je vymlety jebo prvej triedy a jeho fanusikovia spolu s nim
Keď už si tak za vystupovanie odlišné od pokecového decka ... To, čo predvádzaš sa ti detinské nezdá?
A to si možno ešte nevidel čistú "pokecovinu" od Delpurra - » www.birdz.sk/forum/ste-ziarl...
@Ladybellamy velmi rad
@Dconan teraz neviem ci si mi recitoval jeden z jeho samolubych textov, nech ma aj penazi ako Gates, je to obycajny, skurveny, primitivny a smradlavy cigan, ktoremu smrdi robota a jeho tvorba je jedna velka nocna mora pre mozgy z vyssim IQ ako 75 ... Rytmus je slovensky ekvivalent...
No mne tak príde už len to zaškatuľkovanie - má rád 50 centa - jeho názor je nehodnotný ...
A keď už ťa to tak hnevá, tak by ťa asi malo hnevať aj to, že tvoj prejav v tejto diskusii bol dosť podobný prejavu nejakého hiphopera ...
A nemyslim si ze som taky namysleny pozer so zlatymi zubami, spomalenymi zabermi na drahe auta a polonahe zenske... A slovnik je priamo umerny od nalady...
Podľa mňa áno, lebo si sa chytil niečoho úplne nepodstatného ... Na tom, či sa mu páči 50cent naozaj nezáleží ...
... Človek so zlatými zubami kričí: "Ty si debil!"
Človek bez zlatých zubov kričí "Nie, ty si debil!" ...
Je ten, so zlatými zubami, artikuláciou pripomínajúcou koktanie, zbernými surovinami na reťazi okolo krku, horší ako ten druhý?
Vidíš, aké je to všetko jednoduché ...
Asi by ich jednoducho mali pozatvárať ...
A primitívom je v každom prípade len ten, kto sa tak prejaví ako prvý, ten, kto sa tak prejaví ako druhý už nie?
nebudem ti tu pisat o 50 centovy to by bolo nad tvoje chapanie v kazdom pripade ti poradim nejaku opatrovnicku lebo imbecilita je vazna choroba z ktorej si nebudeme robit srandu vsak ?
Po druhe: hiphopici maju vacsinou tendenciu nevediet gramatiku, totiz sa pise: omyl, niesu, centovi ty debil...
Po tretie: uz to pre kristove rany nechaj tak, mam ta za kokota a ty mna, tak sme si to krasne vysvetlili a je to
si ty ale primitiv.. dufam, ze ti netreba vysvetlovat preco?
@Tommyhot to by si musel ist do rise divov a btw. neje kazdy taky teply brat jak vy dvaja diskutery
A v amerike budes za 5 dolarov na hodinu niekde v cinskej stvrti nosit bednicky s mandarinkami a mozes mat aj 4 vysoke. Tieto naivne predstavy o zivote su fakt smiesne
"ja narozdiel od teba mam ciele do ktorych sa dostanem"
v prvom rade by si sa mal naucit vyjadrovat, lebo ked niekde prides a otvoris hubu tak sa ti akurat tak vysmeju..
Na druhej strane budem velmi, neskutocne a neuveritelne rad, ze tam pojdes, hadam budeme mat ostatni slovaci tolko stastia a odjebu ta tam niekde na ulici koli tomu, ze mas skaredy fejs. Okrem toho by som povedal ze vies picu po anglicky, ked tak pozeram na to, aky si uzasne a neobmedzene sprosty