Je výnimka pobyt v prírode, ak by som išiel s kamarátom do prírody na jednom aute a nás stopnú čo povedať? Môže byť on so mnou v aute? Je zákaz vychádzať nie zákaz zhromažďovať sa a do 6 ľudí vraj sa smie. Tak teraz neviem. (obaja prekonali covid)
Ja neviem ale už ma to štve tiež. ... ale asi ano... majte negativny test a chodte ak v ramci okresu tak pohoda... mimo okres... si objednaj z eshopu niečo čo maju okamžite na predajni a môžeš ísť
otvor si fasa dokument, co je covid semafor, do 6 osob je zchadzanie povolene v min. ruzovom okrese, 2. stupen, pravdepodobne by ste obaja dostali pokutu okolo 50e, viac...
@majky538@7 no najdi mi to vyhlasenie.. ja som hľadal radil sa s dvoma právnikmi obaja trvajú na tom, že môžem.. kedže príroda je dovolená a môže sa a na východe normálne sa chodí do prírody pekne a ja aj kamoš sme prekonali koronu
@majky538@8 je rozdiel sedieť v aute a byť v prírode.. ta vyhláška nie je chránená..nieje tam definované konkrétne..pokojne môžem povedať, že kamarát je môj partner, ktorý žije u mňa.. čo môže byť pravda a čoho sa chcú dopustiť diskriminácie LGBT? wau
@majky538@8 a po ďalšie zakázané je Hromadné podujatie zhromažďovanie podľa stupňa ohrozenia.. Nie do prírody. Nikde sa nepíše konkretne, že do prírody môžme iba 6 ľudí abo tak.. či to abo ono..
@majky538@15 do piči počúvaj sem ty retard zajebany, ten COVID automat som pozeral aj právnikmi riešili. Tam je zakázané HROMADNÉ PODUJATIE a ísť von do prírody s KAMARÁTOM sa podľa ústavy nepovažuje za HROMADNÉ PODUJATIE tak si naštuduj mudrlant aktivista zákony a pravidla. Pretože nieje to ani zakázané, ale ani nič. Je to proste nevysvetlená vec. Preto niekde polícia to rieši. A niekde npr. nie...
Treba povedať, že s tebou býva v jednej domácnosti. Ja som to raz tak povedal, keď som bol s kamarátkou. Toto je moja priateľka a už dlhšie býva u mňa. Pritom blbosť.
nemusis mat ziadne stupidne potrvdenie, ci test. ani rusko. ide len o to nakolko si ochotny za to bojovat. mozes aj sklopit usi a vsetko toto mat, ale well then you're part of the problem.
@majky538@17 Nie chlapče. To ty mi napíš konkrétne podľa čoho si usúdil, že nemožno ísť! Keďže asi nerozumieš čo je HP HROMADNÉ PODUJATIE NIEJE ÍSŤ VON S KAMOŠOM
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
» samvojakvpoli.sk/sloboda-a-slava...