@kushi
filozofiu by som neodporúčala, teda určite nie na MU a na inej VŠ v Brne to asi nie je. Stačil mi jeden semester filozofie pre nefilozofov, keď k tomu nemáš vzťah tak je to zabijak..
Mimochodom aj na tú filozofiu bol minulý rok percentil 37 čo nie zas tak málo, že by to mal isté, že ho tam vezmú..
@dredo pozri si výsledky príjmacích skúšok z minulých rokov a možno tam nájdeš niečo čo by ťa bavilo.. každopádne tie percentily sú pre teba len orietančné, keďže to, na čo stačil malý percentil minulý rok môže teraz vyletieť hore ak si to dá veľa ľudí ako poistku.. a samozrejme platí aj @6 , to že ťa vezmú neznamená, že nevyletíš
@grietusha@sheily pravdepodobne som voči tým oborom zakomplexovaná,ale študujú mi to spolubývajúci a vzhľadom k ich schopnosti logicky myslieť a to,že tie obory dávajú,nemám o nich v súčasnosti vysokú mienku
Pravdepodobne by to však možno chcelo väčšiu vzorku na posúdenie, popr. prehodnotenie.
@kushi tak ja tiež neviem nejak posúdiť samotné štúdium do hĺbky, keďže som to neštudovala len ako hovorím jeden predmet,.. ale tiež poznám dosť veľkých dementov, ktorý dávajú prírodovedecké a ekonomické školy.. nabifliť sa dá všetko to ale neznamená, že budem tie odbory odsudzovať.
skôr som reagovala na to, že sa pýtal na odbor, kde ho určite zoberú a odbor, na ktorý berú tak 50 percent uchádzačov s tým, že ti nestačí TSP do percentilu 10 a ani 20 za taký nepovažujem.
ale je mi jasné, že dosť ľudí považuje tieto odbory za "jednoduchšie" akurát otázka bola položená inak.
@kushi ja som priamo z ÚHV, nie z uměnověd, ale z teorie interaktivních médií. filozofiu som tiež študovala (kde okrem toho máš prvé štyri semestre logiku, btw). a nech to znie akokoľvek blbo, o svojej logike a inteligencii fakt nepochybujem. akékoľvek generalizovanie odborov na základe pár spolubývajúcich, mi príde smiešne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
filozofiu by som neodporúčala, teda určite nie na MU a na inej VŠ v Brne to asi nie je. Stačil mi jeden semester filozofie pre nefilozofov, keď k tomu nemáš vzťah tak je to zabijak..
Mimochodom aj na tú filozofiu bol minulý rok percentil 37 čo nie zas tak málo, že by to mal isté, že ho tam vezmú..
@dredo pozri si výsledky príjmacích skúšok z minulých rokov a možno tam nájdeš niečo čo by ťa bavilo.. každopádne tie percentily sú pre teba len orietančné, keďže to, na čo stačil malý percentil minulý rok môže teraz vyletieť hore ak si to dá veľa ľudí ako poistku.. a samozrejme platí aj @6 , to že ťa vezmú neznamená, že nevyletíš
Pravdepodobne by to však možno chcelo väčšiu vzorku na posúdenie, popr. prehodnotenie.
skôr som reagovala na to, že sa pýtal na odbor, kde ho určite zoberú a odbor, na ktorý berú tak 50 percent uchádzačov s tým, že ti nestačí TSP do percentilu 10 a ani 20 za taký nepovažujem.
ale je mi jasné, že dosť ľudí považuje tieto odbory za "jednoduchšie" akurát otázka bola položená inak.