Holykniqht no ja to vždy tak robím, ked mi je najhoršie alebo nejako blbo, vždy si pustím moju naj music a ta ma dostane z toho. Mňa hudba liečiiii, xi
Matulienkka nesúhlasím s tým, že hudba je silnejšia ako láska! Ok, je ju cítiť aj počuť a nikdy nesklame...mne tiež hudba pomáha v situáciách, ked mi je blbo. Ale predstav si: Uprednostnila by si lásku pred hudbou? Sú to dve neporovnateľné veci...my opinion
Saymyname: áno už som to tak urobila, uprednostnila som hudbu pred láskou, išla som na dikotéku s mojím braškom a kamošmi a priateľ ostal doma. išla som tam preto, lebo som chcela počuť svojho braška ako hrá. a dopadlo to dobre, lebo priateľ ma vedel pochopiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a da sa pocuvat aj podla nalady, ked ti je na pecko(ta ako mne), tak daco pomale a ked ti je crazy, tak daco supa rychle
láska je viac, láska je živá... láska dáva aj prijíma... ja by som tie veci neporovnávala... milujem obe