v itunes mam normalne playlisty, hudbu, filmy...teraz som pripojila ipod,automaticky sa spustilo itunes,a vsetko bolo prec..proste itunes uplne ciste,ziadna hudba,fotky,proste nic... ako to mam chapat? to sa mi akoze vymazalo? alebo co? poradte pls ak vie
itunes vo windowse? tak to ked som si kupila ipod som mala hned kupit aj mac? ci sa da ipod a windows spojit aj inak ako cez itunes? ja sa v tychto veciach moc nevyznam..ale chystam sa kupit si nejaky mac,mozno to bude lepsie...windows mi uz dost ide na nervy...
cele stupidne apple ja by som si nikdy taky smejd ako su apple mp3 prehravace nekupil ani zo srandy. nebudem tu rozpisovat preco,lebo je to na dlho . ostatne cele apple stojy za prd. predrazene nic moc veci. cele to je len o znacke a image, nic viac. a pritom v amerike maju aj tak vecsina pc to ako tu v meste si kazdy somar mysli, ze v amerike kazdy clovek nosi nike
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
@heroine nemáš to v itunes alebo v ipode?
@Heroine aj v iPhone/iPode sa ti všetko zmazalo ? či len iTunes ?
a máš windows alebo mac?
chyť ju a prehoď to iTunes, malo by Ti to vrátiť hudbu minimálne
ale zase ma udivuje, že ma to udivuje, keď ja mám Safari na windowse ... ale tak mám dnes údivný deň z toľkých vecí, čo som sa podozvedal..
ďalej Ti neviem nejak poradiť, nemám windows a musel by som to vidieť osobne
no lol