Nemám, ale budem mať iPod Nano 6. generácia. Keďže by to bola moja prvá vec od Apple, nemám nainštalovaný iTunes a ani neviem ako to tam funguje. Takže treba budem musieť stiahnuť iTunes, a to normálne na oficiálnej stránke Apple? A má to nejakú Slovensk
normalne si nainstalujes itunes (stahnes zo stranky apple), potom si vytvoris apple account (tam to moze chciet cislo kreditky ale ani ho nemusis zadat) a potom normalne do itunes nahadzes vsetku hudbu, co mas v pc. Potom bude iTunes sluzit ako obyc. prehravac hudby ako winamp alebo Windows media player s tym, ze ked tam zapojis iPod, ukaze sa ti ako nove zariadenie a budes si tam moct nahadzat pesnicky.
Ako pise @panpeterpan - je mozne vytvorit ucet aj bez kreditky, ale je to trosku komplikovanejsie.
Nainstalujes iTunes. Potom si rozklikni moznost App store a najdi nejaku aplikaciu, ktora je zdarma.
Daj ju stiahnut a ono ti to vyhodi, ze nemas ucet. TAM kliknes na vytvorenie noveho uctu a vyplnis potrebne udaje - vtedy mas moznost u sposobu platby (vyber kreditky) zadat "ziadny" a mas to.
Ked ho budes zakladat normalne (cez uvodnu stranku) tak tam moznost nevybrat ziadnu kreditku nebude.
v lavom rohu mas + vytvoris si vlastn playlist don nahadzes pesnicky.. potom kliknes na ipod pojdes na hudbu, odfajknes si ten playlist, das sync a mas t jednoduchee
bože... stiahneš, nainštaluješ, a fičíš. žiadne údaje zadávať nemusíš, keď to chceš len ako prehrávač/knižnicu/dávať cez to hudbu do ajpodu... jednoduché, prehľadné, a iné by som už ani nechcela.
Hudbu a obrázky tam dáš ľahko cez synchronizáciu z PC .. A keď sa registruješ na itunes tak sa dá aj zvoliť none(bez karty) .. Ale keď ti môžem poradiť ipod nano si nekupuj .. Dáš o 50e viac a máš ipod touch a on má aj wifi,hry,aplikacie,oveľa väčší display atď. ja mám ipod touch a som s ním spokojný na 100%
Musíš ísť do Foxconu kde sa vyrába prevažná časť súčiastok pre Apple ... firmu spoznáš podľa velkých sietí ktoré majú zabrániť samovraždám zamestnancov ktorý robia za smiešne peniaze a dostanú sa domov raz za rok... Nikdy som nechápal prečo si ľudia kupujú veci za premrštené sumy ktoré tvoria spoločnostiam ako Apple super zisky
colt1911 sa uvedom .. Chápem, že apple odsudzuješ, pretože ich výrobok si nemal len si videl cenu .. A tie sumy majú byť prečo tak vysoké .. A hovoríš,že zamestnanci tam pracujú za nízke ceny D a môj otec pracuje v košickom istoresi a myslím,že nezarába málo, nebudem to tu hovoriť ale je to dosť
@boyka111 Apple odsudzujem za nehorázne ceny , v ruke som ich výrobky držal už veľa krát ...iOS je len blbý uzavretý systém ktorý sa bez jailbreaku nezaobíde ak si technicky zdatnejší a náročnejší. Apple nevlastní okrem ochranných známok, patentov a pár kancelárií nič. Všetko necháva vyrábať iným firmám. Najväčším partnerom Applu na výrobu Iphonov a Ipadov je Foxconn. Firma zamestnávajúca v Číne takmer pol milióna najmä mladých ľudí. Medzi budovami Foxconnu sú namiesto anglických trávnikov aké máš pri "centrále" v US natiahnuté siete. Proti samovraždám. Takto sa firma snaží reagovať na zvýšený počet samovrážd robotníkov skokom z okna.... ak niektorí z robotníkov podáva „slabý“ výkon, musí pracovať aj cez obednú prestávku a okrem hladu je vystavený aj verejnému ponižovaniu pred kolegami. atď ...ZISK apple robí biznis na svojich ovciach ...
@colt1911 s tym IOS trepeš somariny !! Vieš kto vyhral cenu za najlepší operačný systém roku 2011 ? apple-IOS .. Počul som o tom probléme s Foxconnom o tých samovraždácj ale pokiaľ viem boli len dve a to s tým ,že pracujú veľa nemá nič spoločne viem o tom, že jedna samovražda bola kvoli tomu, že robotníkovi zomrela manželka a druhá samovražda, že mal veľké dlhy v bankách čítal som o tom takže viem ako to je a to len konkurenčné firmy začali rozprávať bludy aby apple zahnali alebo sjôr vystrašili .. A s tými sieťmi to bola povera .. tiež som čítal ale toto neviem 100 % ,že jednemu robotníkovi,ktorého apple vyhodil microsoft zaplatil poriadny balík aby povedal, že tam sú otrasné podmienky alebo, že pracuju 16 hod. denne .. To je všetko čo som chcel povedať a ešte aby som nezabudol s tými budovami co vlastní si snáď žartoval veď hlavná budova apple má 57 poschodí a tých väčšich budov, ktoré apple vlastní je viacej
@colt1911 s tym IOS trepeš somariny !! Vieš kto vyhral cenu za najlepší operačný systém roku 2011 ? apple-IOS .. Počul som o tom probléme s Foxconnom o tých samovraždácj ale pokiaľ viem boli len dve a to s tým ,že pracujú veľa nemá nič spoločne viem o tom, že jedna samovražda bola kvoli tomu, že robotníkovi zomrela manželka a druhá samovražda, že mal veľké dlhy v bankách čítal som o tom takže viem ako to je a to len konkurenčné firmy začali rozprávať bludy aby apple zahnali alebo skôr vystrašili .. A s tými sieťmi to bola povera .. tiež som čítal ale toto neviem 100 % ,že jednemu robotníkovi,ktorého apple vyhodil microsoft zaplatil poriadny balík aby povedal, že tam sú otrasné podmienky alebo, že pracuju 16 hod. denne .. To je všetko čo som chcel povedať a ešte aby som nezabudol s tými budovami co vlastní si snáď žartoval veď hlavná budova apple má 57 poschodí a tých väčšich budov, ktoré apple vlastní je viacej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Nainstalujes iTunes. Potom si rozklikni moznost App store a najdi nejaku aplikaciu, ktora je zdarma.
Daj ju stiahnut a ono ti to vyhodi, ze nemas ucet. TAM kliknes na vytvorenie noveho uctu a vyplnis potrebne udaje - vtedy mas moznost u sposobu platby (vyber kreditky) zadat "ziadny" a mas to.
Ked ho budes zakladat normalne (cez uvodnu stranku) tak tam moznost nevybrat ziadnu kreditku nebude.