no neviem,,,mne sa ten alternatívny koniec až tak nepáči...a prečo? No, lebo zrazu sú schopný aj citov?a dovtedy len pudy? neviem..nevadí. Ale keby to trosku zmenia ten alt. koniec..stačilo by málo a páčil by sa mi.
ten alternativny koniec co som prave zhliadla je otrasny.. film som nevidela od zaciatku, asi pol hodka mi chybala, ale bol super, pacil sa mi, napriek tomu, ze taketo filmy moc nevyhladavam
2. Ak newes ako mu tiekla voda a isla elektrina, tak pochybujem ze si wobec ten film videl, lebo wo filme bola scena ako vzdy zamikal svoj barak a nahadzoval generatory a vodu nosil v kanistroch. A bolo to neprehliadnutelne.
Koniec bol trochu osuchany ale len jeho smrt ho mohla spravit legendov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
časť s Bobom Marleym bola super
» www.birdz.sk/webka/hnisavica...
@admin zmazat!
Ale inak myslím, že to je dosť dobrý film
Ale bob marley vylepšil situáciu
Ak beriem do úvahy pôvodný koniec, ktorý napokon nebol použitý, nadpriemerný film, ak ten koniec, čo sa napokon dostal na verejnosť, priemer.
a čo hovoríte na alternatívny koniec...videli ste už?
podľa poslednej pol hodiny a bez zvuku, súdim... že to je sprostosť
Lebo aj bol brutálny.. uplne.. uf.. ja som si oči zakrivala.. pri nich..fuj..
a ja som vravela, že zomre -.-
Uu, Mell na Birdzi
Tak za 1. Will Smith bol v tomto filme genialny
2. Ak newes ako mu tiekla voda a isla elektrina, tak pochybujem ze si wobec ten film videl, lebo wo filme bola scena ako vzdy zamikal svoj barak a nahadzoval generatory a vodu nosil v kanistroch. A bolo to neprehliadnutelne.
Koniec bol trochu osuchany ale len jeho smrt ho mohla spravit legendov.