Som bola u kaderníčky a mám ofinkuu jak EMO vyzerám lol a nenechám si rozpustené vlasy pekne v copíku budem mať doteraz som nenávidela kaderníčky, lebo mi veľa vlasov odstrihli ale aj teraz ale nevadí aké máte vy skúsenosti s kadern
gratulujem k ofinke moje skúsenosti s kaderníčkami sú také všeliake, teraz chodím k jednej a ked ma tak hnusne ostrihala že som až mala slzy v očiach tak že nikdy viac. Potom ma tam mama dotiahla a prekvapujúco ma ostrihala velmo pekne
ja som si vzdy chcela nechat ostrihat ofinu lebo mi kazdy hovori ze by mi sedela ale mam kucerave vlasy a nechcem ich stale nicit zehlenim ...a ake skusenosti mam? hlavne je vybrat si dobru kadernicku ktora je troska v obrazke...najlepsie su mlade lebo vedia dobre poradit co ti bude sediet a vyznaju sa v trendoch
aj na zvlnenych vlasoch sa da spachat ofinka, moja kadernicka dokaze vsetko, chodim k nej ked mam sklony k sebadestrukcii ale vsetko sa da riesit celenkou...
gratulujem k ofine, ale vieš čo som ti písala (ofinu nikdy viac!!!) mňa jedna ostrihala tak, že po každom umytí (skoro) si musím (!!!) nanovo zarovnať ofinu jak prepnutá
Na ja keď ku kaderke..tak vždy nadávam, jak ma dojebe..ale ma aspoň dojebe tak, že sa po mesiaci s tým zmierím..Raz moja kaderka mala dovolenku a bol som nútený ísť k inej..k neoverenej..a tá ma tak dohabala..z 20 cm vlasov mi spravila 6 cm..a to som jej povedol, len podstrihnúť..a z ofiny mi spravila plešinu..no to bol des!!
ja sa strihám sama doma pred zrkadlom nožničkami na nechty. je to prdel. hlavne teraz, keď po mne zopakovala šesťročná sestra, sa zabávam, lebo vyzerá ako árijec (sa zle ostrihala...).
ajja mam ofinku a som z nej asik taka rada ako ty ( aspon rada vyzeras )....ale inak, kadernicky celkom pohode....zatial ma strihaju podla mojich predstav
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ja sa uz inde ako u kadernicky nenecham ostrihat:d
aj uces na vencek mi robila
ano ano DVOMA vlasy mám asi tak tesne nad zadkom a sú celkom fajn...až sa čudujem že nie sú rozštiepené a tak
Ale teraz sa cchem ostrihať "naboba"...myslím že to nie je dobrý nápad ale aj tak
A najhoršie je, že mne strašne pomaly rastú vlasy, za dva roky mi narástli iba o nejakých zhruba desať centimentrov.
Inak tiež gratulujem k ofinke, ja by som chcela tiež, ale nemôžem lebo mám vlasy, ktoré majú sklon k zvlneniu.