proste zacnem takto maam super prriatelov aspon myslim ale mne neweim ci mi to tak propada proste tento pocit je neopysatelny proste niektory ma urazaju druhy mi rpeberaju chlana co sami lubi proste vuzzy vzdy mi niceo beru apritom ich mam tak rada ajoni
nie to neni upplne tak to by ste ich museli poznat ... PROSTE JA NWMNIEKEDY SAMI ZDA VSETKOV POHODE AZRAZU DIVAM SA NA VSETKYCH CO SA DEJE SEDIM JAK ZATATA AKUKAM APRIDE ATKY DIVNY POCIT AZ DO PLAKAANIA (.. NIKDY SOM NEDOSIAHHLA V ZIVOTE CO SOM CHCELA NECH SOM SA SNAZILA AKOKOLVEK DOSIAHLA SOM LEN PRETVARKY SKLAMANIE AA TENTO POCIT .. JEDINE CO VIEMJE TO ZE KED SAMAM NAJSMUTNEJESIE SAPRED KAMOSKMY TVARIM SUSMEVOMA ROBIM TO LEN PRETO ABY SA NETRAPLIL ABY BOLI STASTNY LENZE JA ASI NIKD YNEBUDEM
Tak v prvom rade, ked chces od niekoho poradit, tak by si si mohla dat aspon tolko namahy a pisat ako clovek.
- neklam samu seba, nemozes niekoho nazvat kurva a hned nato napisat, ze ale ja ju mam rada....otvor oci a uvedom si, ze nemas...keby si mala , tak nebudes o svojej kamoske pisat, ze je kurva
- ta holka vie, ze sa ti ten chalan paci? ak nevie tak jej nemozes zazlievat, ze ho poriesila
- ale aj ak to vie, tak jej to nemozes zazlievat...skor ci neskor by ho aj tak dajaka poriesila....ci co myslis? ze ak sa ty necinis, tak bude chlapec cakat do konca vekov, pokym sa ty preberies?
- budicek !!! ak ti nevyovuju tvoji kamosi, tak si najdi inych, ale aj tak si myslim, ze to nepomoze...podla mna problem bude naskor v tebe jak v nich
- neplac, kritika boli, ale neskor si mooooozno uvedomis, ze to bolo na nieco dobre
dakujem za podporu nie ze ma nevideli plakat mne boo ale ja som enchcela by ma videli:/ proste ja newm tot bol uplne skvely dne apoto muplne taki atki ten pocit (
cruz89: som povedala ze ma aj chalan potom vo mne hej raday by somsi ju priznala keby viem akaje :/.. fakt vazne rada ybsom siju rpiznala avsrtku vinu hodila na seba
nezdá sa mi že máš 17..už podla toho ako píšeš a podla tvojho zmýšlania ktoré by som prirovnala k ôsmačke na základnej ktorá si nevie vybrať normálnych kamarátov a je odkázaná na holky ako si popísala ty.... nuž je to jedno..na tvojom mieste sa s nimi prestanem baviť.to nie sú kamarátky ktoré by si mala mať tak rada ako popisuješ.sú falošné.bav sa s nimi, ale ako svoju "bútľavú vŕbu" si vyhliadni nejakú normálnu holku čo ti nebude preberať chlapcov atd .... ako sa hovorí "v núdzi spoznáš priatela"- a tieto holky ťa do tejto núdze dostali..tak si naozaj radšej nájdi normálne kamarátky
mne tiez nepripadas ako sedemnastrocka.. skor nejaka trinastka..
a osobne ma dostalo toto:
"maam super prriatelov aspon myslim ale mne neweim ci mi to tak propada proste tento pocit je neopysatelny proste niektory ma urazaju druhy mi rpeberaju chlana co sami lubi proste vuzzy vzdy mi niceo beru apritom ich mam tak rada ajoni mna ale nemylsim to doslovneako to hovorim porstejednmakamoska mi prapada jak,,kurva"..druha zas jak ze maproste v kuse odjhjebava atd"
@soso123 z toho si nič nerob proste sú ot ako povedala @veryhappyhippo sú to pijavice a njie kamoši resp. kamošky. Myslím že by si si mala usporiadať priority a hľadať priateľstvo v niekom inom držím palce niesi sama komu sa toto stalo
Ja byť na tvojom mieste, tých ľudí by som nazvala maximálne známi a nie kamaráti. To je dôvod toho, prečo si dávam pozor na to, koho ako častujem. Zo všetkých ľudí, ktorých poznám mám max. 10 kamarátov a zbytok sú všetko len známi, pretože sa nejedná o to, koľko času s nimi stráviš ale o to, ako sa k tebe správajú.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Môžeš to povedať znova a zrozumiteľnejšie - najelšpšie v odrážkach?
Ale možno sa mi podarilo nejaký základ z toho vylúštiť - čo tak riešiť to na rovinu s nimi?
skus ich prehodnotit...
teda vymenit
kamarati nie su zmyslom zivota, a ludia ta vzdy nejak sklamu, ako kazdy z nas-teda tym som chcela povedat ze nie sme dokonaly, ani ti kamarati nie su
drz sa
ale to len teraz vidis vsetko tak negativne
a nevidis naozaj to, co mas
-Nechať to tak-nechať sa dalej urážať a budeš sa iba trápiť.
-Vyjasniť si to s nimi,povedať im pravdu do očí,a čakať,či ťa ako správny kamaráti pochopia ak nie,kašľať na nich.
-A po tretie,sama sa na nich vykašľať a nájsť si niekoho,pre koho sa nebudeš zbytočne trápiť..
A čo by som spravila ja??Tú druhú možnosť,pretože ak by ma kamarýáti nemali tolerovať,to už nie sú moji kamoši..Držím palce
- neklam samu seba, nemozes niekoho nazvat kurva a hned nato napisat, ze ale ja ju mam rada....otvor oci a uvedom si, ze nemas...keby si mala , tak nebudes o svojej kamoske pisat, ze je kurva
- ta holka vie, ze sa ti ten chalan paci? ak nevie tak jej nemozes zazlievat, ze ho poriesila
- ale aj ak to vie, tak jej to nemozes zazlievat...skor ci neskor by ho aj tak dajaka poriesila....ci co myslis? ze ak sa ty necinis, tak bude chlapec cakat do konca vekov, pokym sa ty preberies?
- budicek !!! ak ti nevyovuju tvoji kamosi, tak si najdi inych, ale aj tak si myslim, ze to nepomoze...podla mna problem bude naskor v tebe jak v nich
- neplac, kritika boli, ale neskor si mooooozno uvedomis, ze to bolo na nieco dobre
- vela stastia.... CRUZ
a osobne ma dostalo toto:
"maam super prriatelov aspon myslim ale mne neweim ci mi to tak propada proste tento pocit je neopysatelny proste niektory ma urazaju druhy mi rpeberaju chlana co sami lubi proste vuzzy vzdy mi niceo beru apritom ich mam tak rada ajoni mna ale nemylsim to doslovneako to hovorim porstejednmakamoska mi prapada jak,,kurva"..druha zas jak ze maproste v kuse odjhjebava atd"
Ja byť na tvojom mieste, tých ľudí by som nazvala maximálne známi a nie kamaráti. To je dôvod toho, prečo si dávam pozor na to, koho ako častujem. Zo všetkých ľudí, ktorých poznám mám max. 10 kamarátov a zbytok sú všetko len známi, pretože sa nejedná o to, koľko času s nimi stráviš ale o to, ako sa k tebe správajú.
zastrel sa to pomôže
A vyser sa na nich, keď sú to kreténi.