Jaj boze, a co z teba ubudne? Ved je to normalne, si myslis, ze ked budes chodit niekam do prace, ze budes vstavat o 10 (okrem vynimiek ) ako cez vikend? Nulte hodiny su na to, aby si si navykol na pracovny den, skola ti chce len dobre.. Neviem, ci do skoly dochadzas alebo si priamo z mesta...ale ti co dochadzaju vstavaju aj o 4:30 a nic to s nimi nerobi
Mne sa to zda proti prirode vstavat o 5.00 a chodit do prace. To by sme si museli prestudovat celu tu teoriu o spanku a ludskom tele ako to spolu ide dokopy. Ja som poriadne zobudena asi tak o 9.00.
Niektore firmy maju aj pohyblivy prac. cas kedy mozu ludia prist rano a odist domov. V buducnosti
by som dala pracovny cas asi od 10.00 do 15.00 ...
mozno to tak o niekolko par sto rokov tak bude / ?/
tolko casu stravime v praci ze nemame cas na nic ine poriadne. A aspon ja byvam taka unavena ze nespravim ani polovicu z toho co by som mala.
Vsetko sa mi zda take nejake primitivne, vsetko si robime rucne a stroje by nam mohli velmi
Evita001 amyslis si ze keby bol prac. cas do 10:00 do 15:00 ze za tri hodiny denne by si si aj zarobila nieco z coho by si dokazala vyzit? To fakt ze 500sk na hodinu aspon
no mozno za nejakych 800 rokov budeme na tom tak ze z toho vyzijeme... vyvoj ide dopredu... ved makame ako kone...ved ja nestiham niekedy ani lekarku koli robote...poznam pripad ked kolega v robote skoro zomrel...praca na ukor zdravia, rodiny a konickov?
Ale co tu saliete ? Od 10:00 do 15:00 ?? S toho minimalne 0,5 hodinova prestavka na obed ? Jebe Vam ? To si ako myslite ze budete robit len 4,5 hodiny denne ?
Tak sa zamestnajte ako upratovacka na polovicny uvezok a zarabajte 4000 Sk ked vam to bude stacit.
Sa tu stazujete. Poznam X ludi co chodia na ranne do velkych zavodov, kde musia uz o siestej pracovat, nie ze o siestej pridu ale o siestej uz makaju. A na pracovisku maju byt 5:45
A viete, ze este pred par rokmi (no dobre, desatrociami )stavali nasi prapradedkovia a praprababicky za usvitu, nakrmit sliepocky a pod, cely den fyzicky makali, na poli, panskom,..co len chcete a spat isli az za tmy? A nikto sa nestazoval...
iT: samozrejme ze nam nejebe It!!! Preco by nam malo jebat? ZE VYSLOVIME SVOJ NAZOR? Nemyslime si, to som ja len tak uvazovala.Preco by som sa mala zamestnat ako upratovacka? Myslim si ze mam teda naviac.Ti ktori chodia do zavodov na ranne maju smolu. Mali si to zariadit lepsie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Ale osobne si to potom radšej dospávam v škole na prednáškach.
ved 4 rano ani neexistuju to su 4 v noci
A hej TOmas nulta hodina , skoro ma zajebalo auto ako som siel v mikrospanku po ulici
Niektore firmy maju aj pohyblivy prac. cas kedy mozu ludia prist rano a odist domov. V buducnosti
by som dala pracovny cas asi od 10.00 do 15.00 ...
mozno to tak o niekolko par sto rokov tak bude / ?/
tolko casu stravime v praci ze nemame cas na nic ine poriadne. A aspon ja byvam taka unavena ze nespravim ani polovicu z toho co by som mala.
Vsetko sa mi zda take nejake primitivne, vsetko si robime rucne a stroje by nam mohli velmi
pomoct.Uvidime... mozno v buducnosti...
Jednoducho pat hodin je este noc a moj organizmus nie je navyknuty na to , aby bol nasilne vytrhnuty z isteho stavu.
no mozno za nejakych 800 rokov budeme na tom tak ze z toho vyzijeme... vyvoj ide dopredu... ved makame ako kone...ved ja nestiham niekedy ani lekarku koli robote...poznam pripad ked kolega v robote skoro zomrel...praca na ukor zdravia, rodiny a konickov?
.... to teda nie...
Tak sa zamestnajte ako upratovacka na polovicny uvezok a zarabajte 4000 Sk ked vam to bude stacit.
Sa tu stazujete. Poznam X ludi co chodia na ranne do velkych zavodov, kde musia uz o siestej pracovat, nie ze o siestej pridu ale o siestej uz makaju. A na pracovisku maju byt 5:45
A kolko z nich este dochadza autobusmy s dedin...