Ja sa vobec nedokazem zo segru dohovorit bez Kriku
Stale sa iba hadame.....Vzdy ked otvorime pusu zacneme sa hadat...Sme rovnako stare..Sme dvojicky.....A v poslednej dobe sa hadame strasne.....Ja si myslim ze je to koli jej frajerovi,on ju radne zmenil co spoluu chodia......Je uplne proti mne
Stale sa iba hadame.....Vzdy ked otvorime pusu zacneme sa hadat...Sme rovnako stare..Sme dvojicky.....A v poslednej dobe sa hadame strasne.....Ja si myslim ze je to koli jej frajerovi,on ju radne zmenil co spoluu chodia......Je uplne proti mne
nevieš sa normálne porozprávať so sestrou dvojičkou? To je vážna "diagnóza". Na to asi nie je žiadny liek, len čas. Možno si raz uvedomí, že má aj sestru a možno, keď sa rozíde s chalanom, budeš práve ty tá jediná, ktorá ju pochopí.
Držím palce
@xyz666 dakujem aj za radu aj za drzanie palcov.....Chapes ja jej nieco poviem...A ona namiesto toho aby mi pomohla my vinada.......Blbe co????, napriklad mam rada skolu a jeden kamos chodi do rovnakej jak ja takze pozna profakov a tak a ja teda semtam rozpravam o skole a o nich,ale jemu to vadi tak soms a snim pohadala...A povedala som to segre a ona hned na mna zacala vrieskat , ze si za to mozem sama , ze som blba
omg,, to je blbe.. ved skus sa snou o tom povypravať alebo to ignoruj,ked bude hukať a tak.. kašli na to...5. tak taak..tiež si myslim že to tak bude tvoja sestra vidi teraz iba svojho chalana, a na ostatnom jej nezaleži.. ved ptm si to uvedomi, aka bola x)
lahko sa to povie tazsie sa to dodrzi ale pokus sa zachovat klud a nekricat aj ked ona bude kricat aa pocuvaj ju teda vypocuj ju poriadne ked rozprava a pokus sa jej neskakat do reci aj ja mam sestru a tiez sme sa dost hadali ale po case sme si uvedomili ze toho mame dost spolocneho a ze je vlastne jedina osoba ktora mi rozumie
@sarah1 nemylíš, že by mohla trochu žiarliť? Že jej ho preberieš? Predsalen vyzeráte rovnako a možno si segra myslí, že na tebe nájde niečo, čo na nej nie, prípadne na tebe nenájde to, čo sa mu na segre nepáči
To mi niečo hovor Moja segra so mnou odmieta komunikovať odkedy sme sa dozvedeli, že budeme súrodenci (čo sú asi také tri týždne ) A neustále po mne vrieska, nadáva mi atď.
@xyz666 Velmo sa ti omluvam sem to zle napisala prepac a dakujemm normalne sa semnu teraz normalne bavila..Bez hadky...A ako ja sa z jej chalanom casto nevidim iba tak do tyzdna 5 krat a ot haluzime
5x do týždňa??? Tak často sa nevídam ani ja s mojím priateľom je to fakt dosť často Že len blbnete, tak ok, ale segra bude žiarliť aj na to. Veď čo by si robila ty na jej mieste? A nevrav, že by si nežiarlila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Držím palce
Vieš, ono to asi nebude moc praktické, jedine že by sme za krík považovali aj vianočný strom z tesca vo výpredaji.
PS: Som dievča
5x do týždňa??? Tak často sa nevídam ani ja s mojím priateľom je to fakt dosť často Že len blbnete, tak ok, ale segra bude žiarliť aj na to. Veď čo by si robila ty na jej mieste? A nevrav, že by si nežiarlila
a ten jej chalan si vás nikdy nepomýlil???
Tak nejaký bonsai krík napríklad ...